ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλάφουριτς: «Είχαμε πίεση, είναι πιο εύκολο να παίζεις με Ομόνοια, παρά με Ολυμπιακό»!

Κλάφουριτς: «Είχαμε πίεση, είναι πιο εύκολο να παίζεις με Ομόνοια, παρά με Ολυμπιακό»!

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Ντιν Κλάφουριτς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Είμαι λυπημένος για τους παίκτες μου, γιατί δεν ήταν εύκολο για εμάς να παίξουμε κάτω από τέτοια πίεση.

Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να φύγει η πίεση από την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, αλλά από ένα δικό μας λάθος ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού. Ήταν ένα παιχνίδι πάθους και δύναμης και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Θα συνεχίσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την ενέργεια και τη μαχητικότητα τους.

Είναι πιο εύκολο να παίζεις με την Ομόνοια παρά με τον Ολυμπιακό, επειδή η Ομόνοια είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και η πίεση είναι λιγότερη.

Υπήρχε πίεση στην ομάδα μας, επειδή παίζαμε στην έδρα μας με έναν αντίπαλο που έχουμε τους ίδιους στόχους και όλες οι ομάδες του κάτω διαζώματος που παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία, νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top