ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάντμπολ Ανδρών: Μονομαχία με φόντο την κορυφή! – Πρόγραμμα Γυναικών και Β΄ Κατηγορίας

Χάντμπολ Ανδρών: Μονομαχία με φόντο την κορυφή! – Πρόγραμμα Γυναικών και Β΄ Κατηγορίας

Δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ χάντμπολ ανδρών. Έναρξη της σημαντικής αυτής στροφής του θεσμού γίνεται το Σάββατο (15/2 – 15:00) με δύο αγώνες.

Αναφορικά με τις θέσεις 5-6, Προοδευτικός και Α.Ο. Αραδίππου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στη μάχη που δίνουν για επιβίωση στην κατηγορία.

Στην άλλη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της τετράδας το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς τα… λέει με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στο γήπεδο της ομώνυμης τριτοβάθμιας σχολής, έχοντας ετερόκλητες επιδιώξεις: οι γηπεδούχοι για να αυξήσουν τη βαθμολογική συγκομιδή τους και οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να επιστρέψουν στη «μια ανάσα» (-1) από την Sabbianco Ανόρθωση.

Το ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στις 16:30 του Σαββάτου (15/2) στο γήπεδο του πρωτοπόρου Παρνασσού Στροβόλου.

Το συγκρότημα του Σάββα Ζωγράφου στοχεύει στην κατάληψη του δίποντου για να διευρύνει τη διαφορά από τη διώκτρια του στο +6, στην προσπάθεια του για διατήρηση των κεκτημένων.

Στον αντίποδα, οι κυανόλευκοι του Απόστολου Μιχαήλ θέλουν να μειώσουν τη διαφορά στη νίκη (-2) και εκστρατεύουν στον Στρόβολο για να επανέλθουν σε τροχιά διεκδίκησης του «σκήπτρου».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 11 351 238 21

2. SABBIANCO ANΟΡΘΩΣΗ HANDBALL 11 342 273 17

3. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 11 296 231 14

4. Α.Ο.Κ.Ν ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ 11 252 320 4

To μενού το Σαββατοκύριακου περιέχει και την τελευταία αγωνιστική (10η) του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ χάντμπολ γυναικών.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (16/2) είναι προγραμματισμένοι δύο αγώνες. Προοδευτικός και Πανελλήνιος κοντράρονται στις 17:00 στο γήπεδο «Αφροδίτη», με τις φιλοξενούμενες να ψάχνουν την επιτυχία για να πιάσουν στη τρίτη θέση τον Α.Ο. Αραδίππου.

Βέβαια, ο Α.Ο. Αραδίππου δεν είναι διατεθειμένος να δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο Λύκειο Αραδίππου θα κυνηγήσει την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ε.Ν. Αθηένου στις 18:00.

Στην αντίπερα όχθη, οι χειροσφαιρίστριες του Γιάννου Ιωάννου έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη βαθμοθηρία που θα τους επιτρέψει να μειώσουν τη διαφορά στις δύο νίκες από το Α.Σ Λατσιά, στην προσπάθεια τους για το τρόπαιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓ. Υ Κ Β

1. Α.Σ. ΛΑΤΣΙΑ 8 232 162 16

2. Ε.Ν. ΑΘΗΑΙΝΟΥ 7 202 128 10

3. Α.Ο. ΑΡΑΔΙΠΟΥ 7 168 142 6

4. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 7 162 199 4

5. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ 7 107 203 0

Την ίδια ώρα για το πρωτάθλημα OΠΑΠ Β’ κατηγορίας, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει τις νίκες του 9 σε ισάριθμους αγώνες, αφού αντιμετωπίζει το δεύτερο στη βαθμολογία ΘΟΪ Αυγόρου, «ανοίγοντας» τη διαφορά στις τρεις νίκες.

Στη μία θα επιδιώξει να μειώσει τη διαφορά ο σύλλογος της ελεύθερης επαρχίας Αμμόχωστου.

Να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του ΘΟΪ Αυγόρου θέλει ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου που τα «λέει» με την E.N. Αγ. Βαρβάρας, στο άλλο παιχνίδι της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης των κυπριακών πρωταθλημάτων χάντμπολ ΟΠΑΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top