ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Μεστάγια», αλλά χωρίς νικητή – ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
15.02.2020 - 06:00
Παρά το ότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης προσέφεραν θέαμα στο «Μεστάγια» μένοντας στο 2-2 στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.
Δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφεραν να διαμορφώσουν μια ματσάρα στο «Μεστάγια», στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.
Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τους «ροχιμπλάνκος» να προηγούνται δύο φορές, αλλά στο τέλος οι «νυχτερίδες» έφτασαν πολύ πιο κοντά στο τρίποντο, αλλά ο Όμπλακ για ακόμα μία φορά έσωσε τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Οι Μαδριλένοι στο 15’ με τον Γιορέντε άνοιξαν το σκορ, με τον Γκάμπριελ Παουλίστα να χρίζεται σκόρερ στο 40’ για το 1-1, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση.
Ο Τόμας Παρτέι έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το 1-2.
Η Βαλένθια ξαναβρήκε την απάντηση, αυτή τη φορά στο 59’, με τον Κοντογκμπιά να κάνει το 2-2, αλλά μέχρι εκεί.
Η ομάδα του Θελάδες πίεσε για την πλήρη ανατροπή, ωστόσο ο Σλοβένος γκολκίπερ και κορυφαίος στην Primera είχε τις απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των «νυχτερίδων».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Primera:
H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.