ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναγιώτου απάντησε στα… «ΠΥΡΑ» – «Ήξερα στο ημίχρονο και είπα…»

Ο Παναγιώτου απάντησε στα… «ΠΥΡΑ» – «Ήξερα στο ημίχρονο και είπα…»

Ο προπονητής του Ερμή Αραδίππου, Νίκος Παναγιώτου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ονήσιλου Σωτήρας μίλησε στην Cablenet.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Ονήσιλου, Γιαννάκης Ποντικός: «Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου τον πρωταθλητισμό, να είσαι πρώτος, σε πολλούς δεν αρέσει. Αν με αυτή την εμφάνιση σήμερα ο Ερμής, έχει παράπονα ο συνάδελφος προπονητής, ας μας πει ο φίλος μου ο Λογίδης πάνω πόσες τελικές είχε ο Ερμής και πόσες ο Ονήσιλος».

Για τη νίκη: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν κάνει πραγματικά μια θαυμάσια δουλειά. Δεν στηριζόμαστε σε μονάδες. Το δείξαμε και σήμερα, είχαμε μια σημαντική απουσία του Γιέπλιν. Ήξερα στο ημίχρονο και είπα στα παιδιά το… μισό γκολ θα το βάλουμε, φτάνει να είμαστε σωστοί στην άμυνα. Δεν κινδυνέψαμε στο β΄ ημίχρονο, όπως και στο πρώτο μέρος. Έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι όλες τις ομάδες. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά, που καθημερινά δουλεύουν επαγγελματικά για να ανεβάσουμε τον Ερμή στην Α΄ Κατηγορία και αυτό θα πράξουμε. Ευχαριστώ τους φίλους του Ερμή που ήταν εδώ σήμερα. Ψες κυκλοφόρησε ένα φιλμάκι στο facebook από τη σεζόν 2013-14 που κάναμε 19 αγωνιστικές αήττητοι, όταν ανεβήκαμε από τη Β΄ στην Α΄ Κατηγορία, κάτι που δεν θα ξανά καταφέρει κανείς. Τώρα έχουμε 17 ματς αήττητοι και στόχος μας να ξεπεράσουμε αυτό το ρεκόρ. Στόχος μας είναι να κλειδώσουμε την άνοδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Με ενθουσίασε ψες ο Οθέλλος που τον παρακολούθησα».

Για τον σκόρερ Ηλία Γεωργίου: «Ο Ηλίας μπορεί να είναι ο αδικημένος της σεζόν μέχρι στιγμής. Έχει το γκολ, είναι καθαρά επαγγελματίας αν και νεαρός, τα γκολ του Ηλία μας έχουν στην 1η θέση, ο Θεός να τον έχει καλά, έχει πολλά χρόνια μπροστά του να παίξει μπάλα και κανείς δεν θα του στερήσει τις ευκαιρίες».

Διαβάστε επίσης: 

«ΠΥΡΑ…» από τον Ποντικό για την αντίπαλο ομάδα – «Το να μας βρίζουν και να είναι χυδαίοι…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top