ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Παπαδόπουλος» – Κέφια οι Οκριασβίλι-Καλτσάς όμως λογάριαζαν χωρίς τον… «ΚΙΝΓΚ»

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΜΑΤΣΑΡΑ στο «Παπαδόπουλος» – Κέφια οι Οκριασβίλι-Καλτσάς όμως λογάριαζαν χωρίς τον… «ΚΙΝΓΚ»

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Καλτσάς και Οκριασβίλι έχουν κέφια με την Κυρία να προηγείται δύο φορές με Σελίν και Γκαλίτσιο όμως ο Κίνγκσλει με δύο εξαιρετικά γκολ διαμόρφωσε το 2-2 στο ημίχρονο!

Με δύο γκολ πριν το δεκάλεπτο άρχισε το βαρωσιώτικο ντέρμπι. Πρώτα στο 7′ ο Σελίν άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά όμως η Νέα Σαλαμίνα είχε άμεση απάντηση και ισοφάρισε στο 8′ με κοντινό πλασέ του Κίνγκσλεϊ.

Το γκολ της Σαλαμίνας δεν αποπροσανατόλισε την Κυρία αλλά αντιθέτως μετά το 15΄ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς. Στο 17′ το πλασέ του Οκριασβίλι απέκρουσε σωτήρια ο Λαμπό όμως στο 22′ ο Καλτσάς σέρβιρε άλλο ένα γκολ από στημένο με εκτέλεση κόρνερ και ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Με τους Οκριασβίλι και Καλτσά σε μεγάλη μέρα οι γηπεδούχοι επιτίθονταν κατά κύματα. Υα σουτ των Οκριασβίλι και Νταουσβίλι δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 31ο λεπτό ο Οκριασβίλι ζάλισε τον Μπαραβίκας και έδωσε στον Καλτσά όμως ο Κίσσας έκανε μεγάλη απόκρουση στην κοντινή προβολή του Ελλαδίτη.

Μετά το 35′ ο ρυθμός της Κυρίας έπεσε και η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα στην επικίνδυνη κεφαλιά του Ροντρίγκες στο 37′. Στο 44′ όμως ο Κίνγκσλει κτύπησε ξανά και με φοβερή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top