Κλάφουριτς: «Όλοι είδατε τι έγινε…»

Κλάφουριτς: «Όλοι είδατε τι έγινε…»

Ο προπονητής του Εθνικού, Ντιν Κλάφουριτς, μετά την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο, είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη: 

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Το κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση που είναι όλα πιθανά, υπάρχει ο επαναληπτικός οπότε τίποτε δεν τέλειωσε. Το ματς μεταδιδόταν στην τηλεόραση οπότε όλοι είδατε ότι έγινε. Ο Απόλλωνας έχει ποιότητα και είναι μεγάλη ομάδα. Ωστόσο η Άχνα είναι μια ιστορική ομάδα και θέλουμε τον σεβασμό, απλά σεβασμό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE