ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπαν Ουζουνίδης και Μερκής για το πρώτο από τα δύο ραντεβού με τη Βασιλεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπαν Ουζουνίδης και Μερκής για το πρώτο από τα δύο ραντεβού με τη Βασιλεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Βασιλεία.

Στο πάνελ ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Μερκής.

Πρώτα μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής…

«Ειμαστε πανέτοιμοι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με τις οδηγίες που πήραμε από τον προπονητή θα θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάμε στην Ελβετία και να πάρουμε την πρόκριση. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως και κάθε παίκτης. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο, βρισκόμαστε για δεύτερη φορά σε αυτή τη φάση».

Για το αν θα θέλουν περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο για τη νίκη σε σχέση με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα: «Το έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα και το έδειξαν. Έχουμε θέμα φέτος με την στήριξη του κόσμου. Τους καλούμε να σταθούν στο πλευρό μας. Είναι σημαντικός αγώνας αύριο για εμας αλλά και για την κυπρο».

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης: 

Ποιο είναι το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ, πως θα φτάσει σε αυτό και για το ότι δεν θα είναι στον πάγκο: «Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα να βλέπεις το παιχνίδι από την κερκίδα και διαφορετικά από το γήπεδο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο τιμ. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνας και αν κρατήσουμε το 0 στην άμυνα ακόμα καλύτερα. Η βασιλεια είναι μια πολύ καλή ομάδα και το να τερματίσεις 1η σε εναν όμιλο με τέτοιες αντιπάλους που είχε το δείχνει. Μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αλλά δεν παύει να είναι δυνατή. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι από τις δυο ομάδες πιστεύω»

Για το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι εντός: «Είναι καλύτερο σίγουρα να παίζεις εκτός το πρώτο ματς αλλά πρέπει να δεχτούμε την κλήρωση. Όπως είπε και ο Γιώργος Μερκής θελουμε τον κόσμο κοντά μας. Μας δίνει άλλη δυναμική και βάζει επιπλέον άγχος στον αντίπαλο. Βοηθάνε τα παιδιά οι οπαδοί και καλό είναι όσοι μπορούν να έρθουν. Με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να τους ξεπληρώσουν»

Για τους τραυματίες: «Δεν είναι μόνο οι τραυματίες αλλά και η τιμωρία του Σάβιτς. Εκτός τον Εφραίμ όλα τα παιδιά είναι στη διάθεση μας. Ο Στάθης και ο Σιγκούρνταρσον θα είναι μαζί μας. Μας έδωσε άλλη ψυχολογία η νίκη επι του Απόλλωνα και ειμαστε καλά. Πρέπει να βλέπουμε τους παίκτες που είναι στην διάθεση μας και να μην μένουμε στις απουσίες».

Για ποια φιλοσοφία θα ακολουθήσουν: «Θελουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε ισορροπία στο γήπεδο. Να έχουμε υπομονή και επιστροφές. Έχουμε δει την Βασιλεια σε όλα της τα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά μπορεί εύκολα να σε πληγώσει»

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top