Eγκατέλειψαν δεμένο με αλυσίδες γαϊδουράκι σε πεζοδρόμιο της Βιομ. Περιοχής Ύψωνα χωρίς φαί και νερό

Eγκατέλειψαν δεμένο με αλυσίδες γαϊδουράκι σε πεζοδρόμιο της Βιομ. Περιοχής Ύψωνα χωρίς φαί και νερό

Αυτό το γαϊδουράκι, βρίσκεται από χθες δεμένο με αλυσίδες στη Βιομηχανική Περιοχή του Ύψωνα.

Το ταλαίπωρο τετράποδο πλησίασαν πολίτες, όταν αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν εκτεθειμένο μέσα στις βροχές από την προηγούμενη ημέρα, ενώ κανείς δεν ερχόταν στην περιοχή για να το παραλάβει.

Ο ιδιοκτήτης του το άφησε εκεί, χωρίς φαγητό και νερό.

Φιλόζωοι που πλησίασαν το γαϊδουράκι  φρόντισαν να το ταΐσουν και να του βάλουν νερό.

Γυναίκα, η οποία ευαισθητοποιήθηκε για την κατάσταση του τετράποδου, ειδοποίησε τον οργανισμό για την ευημερία των ζώων CVA, ενώ κλήθηκε και το καταφύγιο γαϊδουριών, εθελόντρια του οποίου επικοινώνησε με την αστυνομία, προκειμένου να ερευνήσουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη.

Ήδη απ’ ότι πληροφορούμαστε πολίτης, που είδε την δημοσίευση της φωτογραφίας του γαϊδουριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επέδειξε ενδιαφέρον και δήλωσε πρόθυμος για να αναλάβει την φροντίδα του.  

Κρίνεται όμως απαραίτητη πρώτα η συγκατάθεση της αστυνομίας και του ιδιοκτήτη, εάν αυτός εντοπιστεί, όπως τον ενημέρωσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.