ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την έσωσαν Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έσωσαν Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Σερζ Γκνάμπρι να μοιράζει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να εκτελεί, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε πολύ δύσκολα με 3-2 την άκρως αξιόμαχη Πάντερμπορν και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας

 

BUNDESLIGA – 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: 3-2

Γήπεδο: Allianz Arena
Με τον Σερζ Γκνάμπρι να μοιράζει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να εκτελεί, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε πολύ δύσκολα με 3-2 την άκρως αξιόμαχη Πάντερμπορν και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετριότατη έως και κακή εμφάνιση για τους Βαυαρούς που τα βρήκαν δύσκολα απέναντι σε μία άκρως αξιόμαχη και ανταγωνιστή για ακόμα ένα παιχνίδι, Πάντερμπορν. Όλο το παιχνίδι για την Μπάγερν έκαναν ο Σέρζ Γκνάμπρι που σκόραρε μία φορά και μοίρασε δύο ασίστ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που σκόραρε δύο φορές. Άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι η Πάντερμπορν που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, επέστρεψε σχεδόν άμεσα αλλά δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Πολωνού στράιεκρ στο 88′.

Η Πάντερμπορν σκόραρε με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 4′ με τον Μαμπά αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπάγερν είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, μετά από σέντρα του Οντριοθόλα, που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 20′ ο Τολισό σούταρε αλλά ο Τσίνγκερλε απέκρουσε. Στο 25′ οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ με τον Γκνάμπρι να κάνει εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή και σουτ για το 1-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κοουτίνιο γύρισε για τον Λεβαντόφσκι που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 44′ η Πάντερμπορν έφερε το ματς στα ίσα με τον Σερμπένι να προλάβει την έξοδο του Νόιερ και αφού πάτησε περιοχή πλάσαρε για το 1-1.

Η Πάντερμπορν είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 50′ με τον Γιαστρζέμπσκι να γυρίζει για τον Μαμπά που από κοντά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Μπάγερν απείλησε με τον Γκνάμπρι να περνά για τον Λεβαντόφσκι που σούταρε αλλά ο Τσίνγκερλε απέκρουσε. Με τη συμπλήρωση 70 λεπτώ οι Βαυαροί πήραν και πάλι προβάδισμα με την μπάλα μετά από κόντρες να φτάνει στο Γκνάμπρι που γύρισε για τον Λεβαντόφσκι κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1. Στο 75′ η Πάντερμπορν επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι με τον Αντβί-Ατζέι να περνά ωραία για τον Γιαστρζέμπσκι που σούταρε από πλάγια θέση, ο Νόιερ απέκρουσε αλλά ο Μίχελ πήρε το ριμπάουντ κάνοντας από κοντά το 2-2. Στο 88′ η Μπάγερν έκλεψε την νίκη με τον Γκνάμπρι να γυρίζει για τον Λεβαντόφσκι που από κοντά έκανε το 3-2.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Οντριοθόλα (63′ Κομάν), Τέο, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο, Τολισό (87′ Ζίρκζε), Γκνάμπρι, Κοουτίνιο (63′ Μίλερ), Λεβαντόφσκι
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Τσίνγκερλε, Γιανς, Στρόμπιεκ, Σολνάου, Χόλτμαν (29′ Γιαστρζέμπσκι), Πρόγκερ, Γκασουλά, Βασιλειάδης, Αντβί-Ατζέι Μαμπά (53′ Μίχελ), Σερμπένι (81′ Φρίντιονσον)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top