Η «Αλ Αχράμ» για τον νέο προπονητή της Ουάντι Ντέγκλα, Νικόδημο Παπαβασιλείου

Η «Αλ Αχράμ» για τον νέο προπονητή της Ουάντι Ντέγκλα, Νικόδημο Παπαβασιλείου

«Η αιγυπτιακή ομάδα Ουάντι Ντέγκλα (Wadi Degla) διόρισε τον Κύπριο Νικόδημο Παπαβασιλείου ως τον νέο προπονητή της». Με τον τίτλο αυτό, η «Αλ Αχράμ» ανήγγειλε τον ερχομό του νέου προπονητή στο Κάιρο, ο οποίος καλείται να ανεβάσει την επίδοση της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρώτος βασικός σκοπός του κόουτς Παπαβασιλείου, θα είναι να διατηρήσει την ομάδα (που μέχρι πρότινος διηύθυνε ο ΕλληναςΤάκης Γκώνιας), στην Α΄ Εθνική κατηγορία, γεγονός που θα μπορούσε να έχει δυσκολίες, καθώς η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή βρίσκεται προτελευταία στην κατάταξη

Η «Αλ Αχράμ» ανέφερε ότι ο 49χρονος προπονητής είχε αναλάβει διάφορες ομάδες στην Κύπρο, όπως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Τονίζει επίσης τη συμβολή του, το 2016 στη Σλοβακία, όπου βοήθησε τη Slovan Bratislava να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου εκείνης της χρονιάς.

Τέλος, αναφέρει ότι τελευταία του αποστολή ήταν στον Πανιώνιο της Αθήνας, που πρόσφατα σταμάτησε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.