ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «Αλ Αχράμ» για τον νέο προπονητή της Ουάντι Ντέγκλα, Νικόδημο Παπαβασιλείου

Η «Αλ Αχράμ» για τον νέο προπονητή της Ουάντι Ντέγκλα, Νικόδημο Παπαβασιλείου

«Η αιγυπτιακή ομάδα Ουάντι Ντέγκλα (Wadi Degla) διόρισε τον Κύπριο Νικόδημο Παπαβασιλείου ως τον νέο προπονητή της». Με τον τίτλο αυτό, η «Αλ Αχράμ» ανήγγειλε τον ερχομό του νέου προπονητή στο Κάιρο, ο οποίος καλείται να ανεβάσει την επίδοση της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρώτος βασικός σκοπός του κόουτς Παπαβασιλείου, θα είναι να διατηρήσει την ομάδα (που μέχρι πρότινος διηύθυνε ο ΕλληναςΤάκης Γκώνιας), στην Α΄ Εθνική κατηγορία, γεγονός που θα μπορούσε να έχει δυσκολίες, καθώς η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή βρίσκεται προτελευταία στην κατάταξη

Η «Αλ Αχράμ» ανέφερε ότι ο 49χρονος προπονητής είχε αναλάβει διάφορες ομάδες στην Κύπρο, όπως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Τονίζει επίσης τη συμβολή του, το 2016 στη Σλοβακία, όπου βοήθησε τη Slovan Bratislava να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου εκείνης της χρονιάς.

Τέλος, αναφέρει ότι τελευταία του αποστολή ήταν στον Πανιώνιο της Αθήνας, που πρόσφατα σταμάτησε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top