ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πράσινη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με τριάρα στο… φινάλε!

Πράσινη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με τριάρα στο… φινάλε!

Σε ένα παιχνίδι όπου η Ομόνοια ήταν καλύτερη αλλά και αγχωμένη, το τριφύλλι επικράτησε της ΕΝΠ με 3-0 χάρη στα γκολ των Ντάρμπισαιαρ (6′), Κούσουλου (82′) και Λοΐζου (90′).

Επέστρεψε στις νίκες το τριφύλλι μετά από δύο αγωνιστικές ενώ οι βυσσινί αν και το πάλεψαν δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς στο ΓΣΠ.

Α’ Ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ η Ομόνοια και μόλις στο 6′ οι Μποτεάκ και Ακιντόλα συνδυάστηκαν υπέροχα από δεξιά και ο Νιγηριανός έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντάρμπισαιαρ, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το 1-0.

Η Ομόνοια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Μποτεάκ ως δεκάρι και τους Τιάγκο-Ακιντόλα στα φτερά. Από την άλλη η ΕΝΠ απείλησε στο 13′ μετά από λάθος του Λούφτνερ με τον Ουντότζι μόνο στην περιοχή να κάνει αδύναμη κεφαλιά και τον Παντιλίμον να μαζεύει.

Στο 24ο λεπτό ένα συρτό σουτ του Μποτεάκ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Κλέιμαν σε απόκρουση στη γωνία ενώ στο 26′ ο πορτιέρο της ΕΝΠ απέκρουσε τον κεραυνό του Βίτορ Γκόμες ενώ στην επαναφορά ο Ακιντόλα σημάδεψε το δοκάρι από πλάγια.

Οι πράσινοι του Μπεργκ συνέχισαν να πιέζουν και στο 29′ ο Ματ έχασε νέα ευκαιρία αφού με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της ΕΝΠ ενώ στο 31′ ο Ακιντόλα αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραία ντρίμπλα βρέθηκε μόνος στην περιοχή όμως έκανε κακό τελείωμα.

Στο τελευταίο λεπτά του ημιχρόνου οι πράσινοι απείλησαν και πάλι όμως το πλασέ του Τιάγκο από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στην αγκαλιά του Κλέιμαν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του τριφυλλιού.

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε ορεξάτα στην επανάληψη η ΕΝΠ και με τις αλλαγές του Γιανέφσκι που έριξε Κοσμά και Σαντίκ στον αγωνιστικό χώρο πίεσε στα πρώτα λεπτά την Ομόνοια. Μάλιστα στο 55′ έφτασε κοντά στο γκολ με την βολίδα του Ουντότζι μέσα από την περιοχή όμως ο Παντίλιμον έδιωξε με δυσκολία.

Το τριφύλι ανέκτησε σταδιακά την υπεροχή όμως αδυνατούσε να διασπάσει την άμυνα της ΕΝΠ, όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Τα λεπτά περνούσαν με το τριφύλλι να πιέζει όμως να μην φτιάχνει ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και τους βυσσινί να ελπίζουν αφού το σκορ παρέμενε στο στενό 1-0.

Η αγωνία των Ομονοιατών κράτησε μέχρι το 82′ αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ στο δοκάρι ο Κούσουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 εν μέσω αποθέωσης.

Στο 90ο λεπτό ο 16χρονος Λοΐζου που μπήκε ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής!

ΟμόνοιαΠαντιλίμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Μαυρίας, Κούσουλος,  Γκόμες, Τιάγκο, Ακιντόλα (83′ Λοίζου), Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊαρ (85′ Κακουλλής).

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Μουλαζίμης, Σταρόκιν, Ριέρα, Σπόλιαριτς, Ουντόζι (74′ Κολολούδιας), Θεοδώρου, Αγκίρι (46′ Κοσμά), Ρουσιάς (46′ Σαντίκ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top