ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χορταστικό ημίχρονο: Τις ευκαιρίες για το προβάδισμα η Δόξα, τα γκολ ο Απόλλωνας!

Χορταστικό ημίχρονο: Τις ευκαιρίες για το προβάδισμα η Δόξα, τα γκολ ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλωνας, προηγείται με 3-1 της Δόξας, στο ημίχρονο της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο Τσίρειο. Ένα χορταστικό πρώτο μέρος καθώς μπήκαν 3 γκολ σε μόλις 27′. Μπένσοπ στο 2′ και στο 27′, Παπαφώτης στο 8′  και Παπουλής στο 40′ τα γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του α’ μέρους. Πολλές ευκαιρίες και καλός ρυθμός.

Γκολ από τα… αποδυτήρια βρήκε η ομάδα της Λεμεσού. Ο Μπένσοπ μόλις στο 2′ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Χριστοφή να διώξει από την άμυνα και πλάσαρε ιδανικά τον Γκράσα ανοίγοντας το σκορ, και «λύνοντας» τα πόδια των συμπαικτών του.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς, ωστόσο είχε… έτοιμη την απάντηση. Στο 8′ ο Μπραμπίλια έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Παπαφώτη ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον.

Το γκολ για την ομάδα του Έντουαρντ Ερανοσιάν της έδωσε ψυχολογία κατάφερε να αντιδράσει και έχασε μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 11′ λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το παιχνίδι. Ο Ζορζίνιο βγήκε απέναντι από τον Δημητρίου, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να διώχνει σωτήρια με τα πόδια, ενώ δύο λεπτά μετά, στο 13′ ο Ζε Βαλέντε βρήκε τον Μπραμπίλια, αυτός έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Δημητρίου να κάνει μεγάλη απόκρουση.

Ο Απόλλωνας στο 19′, έγινε απειλητικός. Ο Μπένσοπ έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον Παπουλή που έκανε το πλασέ, όμως κατέληξε έξω.

Τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχανε η Δόξα, οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ! Στο 27′ ο Σάλαϊ έκανε κεφαλιά πάσα στον Μπένσοπ, ο οποίος από κοντά έβαλε την προβολή, έγραψε το 2-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 40′ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρήκε ακόμα ένα γκολ. Ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα, ο Γκράσα απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Φώτης Παπουλής πέτυχε το 3-1, αποτέλεσμα που «έκλεισε» το ημίχρονο.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top