ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επική δήλωση: «Το σύστημα της Τότεναμ σου προκαλεί κατάθλιψη»!

Επική δήλωση: «Το σύστημα της Τότεναμ σου προκαλεί κατάθλιψη»!

Ο Έιντουρ Γκούντιονσεν παραλλήλισε την συντηρητική προσέγγιση της Τότεναμ του Μουρίνιο στο ματς με την Τσέλσι με αυτήν της εθνικής Ισλανδίας, η οποία καταθλίβει τους παίκτες μετά από αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Τότεναμ των σοβαρών απουσιών παρατάχθηκε με σκοπό να σβήσει το παιχνίδι με την Τσέλσι και η αλήθεια είναι ότι η τακτική ανάγκης του Πορτογάλου δεν έτερψε το ποδοσφαιρικό κοινό.

Τελικά, ο σκοπός δεν επετεύχθη για να αγιάσει τα μέσα και ένας παλιός γνώριμος των δύο συλλόγων είχε την δική του άποψη εκ πείρας για το σύστημα των Σπερς στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Ο λόγος για τον Έιντουρ Γκούντιονσεν, ο οποίος παραλλήλισε το στήσιμο της Τότεναμ με αυτό της εθνικής Ισλανδίας της εποχής του, πολλά χρόνια πριν από την επιτυχημένη πορεία των Βίκινγκς στο Euro του 2016. Για τον άλλοτε παίκτη και της ΑΕΚ, αυτό το στυλ παιχνιδιού για τους ποδοσφαιριστές είναι ψυχοφθόρο:

«Έχω παίξει σε συστήματα όπως αυτό της Τότεναμ, με την Ισλανδία. Φεύγεις από το γήπεδο στο τέλος του ματς με κατάθλιψη», ήταν η ατάκα με νόημα που χρησιμοποίησε o Ισλανδός στο στούντιο του BT Sport μετά το τέλος του ντέρμπι, στο οποίο η Τσέλσι πήρε δικαιωματικά την νίκη και απομακρύνθηκε στο +4 από τους Βόρειους του Λονδίνου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top