ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιλ – Τουλούζ 3-0: Άλμα Champions League (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Λιλ – Τουλούζ 3-0: Άλμα Champions League (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Το καθήκον της απέναντι στην ουραγό Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη έκανε η Λιλ, επικρατώντας με 3-0 και πέρασε προσωρινά στην τρίτη θέση, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Φρέναρε την Μονακό η Ντιζόν.

Μπορεί να έχασε το ντέρμπι με την Μαρσέιγ, αλλά επανήλθε δριμύτερη. Η Λιλ επικράτησε με 3-0 της ουραγού Τουλούζ και βάζει πλώρη για την νέα έξοδο της στο Champions League, έστω και σε στάδιο προκριματικών.

Χάρη σε δύο γκολ του Λοίκ Ρεμί στο 2′ και το 39′. οι Λιλουά έθεσαν τις βάσεις για την επικράτηση, που σφραγίστηκε με το γκολ του Ρενάτο Σάντσες στο 72′ για το τελικό 3-0.

Πλέον, η Λιλ έφτασε τους 43 βαθμούς και προσωρινά βρίσκεται στην τρίτη θέση, με την Ρεν να έχει ματς λιγότερο (41β.). Από την άλλη, η Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έμεινε στον πάγκο, παρέμεινε τελευταία με 13 βαθμούς και τον υποβιβασμό να μοιάζει προδιαγεγραμμένος.

Φρένο στην Μονακό από την Ντιζόν

Η Μονακό μετρούσε τρεις σερί νίκες, βρέθηκε ξανά να ελπίζει στην τέταρτη θέση, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το προσπέρασμα, αν αυτό έρθει. Το 1-1 κόντρα στην Ντιζόν της στοίχισε δύο βαθμούς που θα την έφερναν ισόβαθμη με την 4η Ρεν, όμως, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Το γκολ του Μαριπάν στο 79′ έσωσε τον βαθμό, με την Ντιζόν να έχει προηγηθεί στο 56΄χάρη στον Μπάλντε. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έφτασαν τους 27 βαθμούς, στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Έχασε την ευκαιρία το Στρασβούργο

Κόλλησε στο μηδέν το Στρασβούργο κόντρα στην προτελευταία Αμιάν και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την τετράδα. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 38 βαθμούς, βλέπουν ακόμα την πλάτη των Μονακό και Ρεν, αλλά παραμένουν σε ευρωπαϊκή τροχιά. Από την άλλη, το έργο συνεχίζει να είναι δύσκολο για την Αμιάν, που έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την 17η Ντιζόν.

Νίκη ασφαλείας για την Ανζέ

Η Ανζέ πήρε το τρίποντο που την φέρνει στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Κόντρα στην Μονπελιέ, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τη νίκη χάρη στην χρυσή αλλαγήμ τον Μπαόκεν, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 67′ και ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Έτσι, στέρησε την ευκαιρία των φιλοξενούμενων να πιάσουν τετράδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top