Έζησε το δικό της θαύμα και διέψευσε τους γιατρούς – Ξύπνησε από κώμα μετά από τέσσερις μήνες και έμαθε ότι είχε γίνει μητέρα

Έζησε το δικό της θαύμα και διέψευσε τους γιατρούς – Ξύπνησε από κώμα μετά από τέσσερις μήνες και έμαθε ότι είχε γίνει μητέρα

Οι γιατροί έδιναν μόλις 10% πιθανότητες να συνέλθει από κώμα. Κι όμως, η Σαρίστα Γκάιλς τους διέψευσε και έζησε το δικό της θαύμα.

Η 20χρονη από το Τενεσί «ξύπνησε» από κώμα μετά από τέσσερις μήνες και διαπίστωσε ότι στο μεταξύ είχε γεννήσει ένα αγοράκι.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα ήταν 4 μηνών έγκυος όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις 6 Δεκεμβρίου.

Στα τέλη Ιανουαρίου, γέννησε ένα αγοράκι μόλις 500 γραμμαρίων.

Την περασμένη Τετάρτη, η Σαρίστα Γκάιλς άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της, μετά από το τροχαίο, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία το γιο της, ο οποίος βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το βρέφος έχει πάρει βάρος, ζυγίζοντας πλέον 3 κιλά.

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της και το είδε», έγραψε η οικογένειά της στο Facebook.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE