ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόλλησαν» και… αποχαιρέτησαν τα πλέι-οφ Βόλος και Α.Ε. Λάρισας

«Κόλλησαν» και… αποχαιρέτησαν τα πλέι-οφ Βόλος και Α.Ε. Λάρισας

Σε ένα παιχνίδι με λίγες… συγκινήσεις, λίγες φάσεις και μία κόκκινη κάρτα (σσ. την είδε μετά από εξέταση του VAR ο Μάρκοβιτς), Βόλος και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 και πλέον δεν προλαβαίνουν τα πλέι οφ.

Αποχαιρέτησαν τα πλέι οφ Βόλος και ΑΕΛ!

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σε ένα ματς με λίγες φάσεις, λίγες συγκινήσεις και μία κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους και πλέον δεν προλαβαίνουν αμφότεροι την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος!

Καλός ο ρυθμός στον αγωνά, με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται και να παίζουν ανοιχτά αλλά δεν είχαν ουσία και δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις λιγοστές καλές φάσεις που τους παρουσιάστηκαν! 68%-32% η κατοχή υπέρ των γηπεδούχων, πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν!

Το ματς

Με σαφή σκοπό να χτυπήσει στην αντεπίθεση η Λάρισα, έβρισκε χώρους καθώς ο Βόλος έπαιζε ανοιχτά και απειλούσε. Ο Ηλιάδης με κεφαλιά δεν βρήκε εστία στο 5’, ενώ το σουτ του Τόρζε έξι λεπτά μετά, είχε την ίδια κατάληξη.

Ο Κάσες έφτιαξε την τελική του Βόλου λίγο πριν το μισάωρο, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι και να έχουν σε πολύ καλή ημέρα τον ποιοτικό Τόρζε, ο οποίος… ρύθμιζε το παιχνίδι!

Το σφύριγμα του διαιτητή για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και αμφότεροι έπρεπε να ρισκάρουν στην επανάληψη καθώς δεν βολεύονταν αφού έμεναν εκτός πλέι οφ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Ο Μάρκοβιτς πήγε επικίνδυνα με τις τάπες πάνω στον Κάσες, ο διαιτητής αρχικά δεν είχε δει καλά το μαρκάρισμα αλλά στη συνέχεια μέσω του VAR διόρθωσε το αρχικό του λάθος (σσ. την κίτρινη κάρτα), αποβάλοντας τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Αυτό, πάντως, έδειξε να… βοηθάει την Λάρισα που έπαιξε ακόμη καλύτερα την κόντρα, ενώ την ίδια ώρα οχυρώθηκε στο μισό γήπεδο, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Κρίστινσον. Ο Τόρζε λίγο έλειψε να «σοκάρει» τους γηπεδούχους αλλά ο Γκαραβέλης με εντυπωσιακή επέμβαση δεν του επέτρεψε να σκοράρει, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά μετά από αυτή τη φάση.

Η τελευταία πολύ καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν στο 85ο λεπτό με τον Τσίκα να αστοχεί από το… ένα μέτρο και το 0-0 είναι το τελικό αποτέλεσμα, με τις ελπιδες των δύο ομάδων για συμμετοχή στα πλέι οφ να εκμηδενίζονται!

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46′ Τόρες), Φερράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης (72′ Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Γκουαοροτσένα και Ζοάο.

Α.Ε. Λάρισας: Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ουάρντα, Τόρζε, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72′ Ασούμπρε, 77′ λ.τρ. Μπούστος) και Βινίσιους Σάντος Σίλβα (53′ Μόρας).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top