ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαφθορά στο ποδόσφαιρο: Ή θα ανοίξουν το στόμα τους, ή θα υποστούν συνέπειες Παπασταύρου, Σοφοκλέους, Παναγή και όχι μόνο…(ΒΙΝΤΕΟ)

Διαφθορά στο ποδόσφαιρο: Ή θα ανοίξουν το στόμα τους, ή θα υποστούν συνέπειες Παπασταύρου, Σοφοκλέους, Παναγή και όχι μόνο…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα (24-02-2020) στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή του Άλφα.

Παρουσιάστηκε αποφασισμένος, πάντως, να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που του δίνουν οι όροι εντολής και οι κανονισμοί της Επιτροπής όπου ηγείται, για κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα δε, προανήγγειλε ότι την 04η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλες τις ομοσπονδίες, όπου θα αναλυθούν, εξηγηθούν, οι νομοθεσίες, το ασυμβίβαστο και πως μπορεί να αξιοποιηθεί το πόθεν έσχες.

Παρατήρησε δε, ότι κάποιες ομάδες ενοχλήθηκαν, επειδή κλήθηκαν οι παράγοντες τους να καταθέσουν τα στοιχεία που έλεγαν δημόσια ότι έχουν στην κατοχή τους για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

«Εάν ένα σωματείο θέλει την κάθαρση του ποδοσφαίρου γιατί το ίδιο επιδιώκει με καθαρά χέρια να πάρει το πρωτάθλημα ή επιδιώκει τη δεύτερη ή τρίτη θέση δεν βλέπω τον λόγο να είναι κακοφανισμένο όταν κληθεί ένας παράγοντας του. Η σημασία δεν είναι να διαλευκάνουμε αυτά τα σάπια που υπάρχουν σε αυτό το χώρο;» ανέφερε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, λέγοντας πως ήδη η Επιτροπή κάλεσε τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, πρόεδρο ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, πρώην πρόεδρο Αγίας Νάπας, Κώστα Ηλία, πρώην διαιτητή, Μάριο Παναγή, καθώς και τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους τόνισε πως εάν αρνηθούν αυτοί που απευθύνθηκε η Επιτροπή για να δώσουν στοιχεία, τότε θα γυρίσει εναντίον τους ως ποινικό αδίκημα, αφήνοντας να νοηθεί ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Επιπλέον ανέφερε ότι η Επιτροπή του θα καλέσει παράγοντες με ασυμβίβαστο, διπλοθεσίτες παράγοντες με θέσεις σε δύο σωματεία ταυτόχρονα, ατζέντηδες ποδοσφαιριστών που είναι ταυτόχρονα παράγοντες, ή επιχειρηματίες που η δράση τους συνδέεται με την ομοσπονδία στην οποία συμμετέχουν.

«Θα ζητήσουμε του καθενός το επιχειρηματικό του δρώμενο, το αθλητικό του δρώμενο και το βαθμό συγγένειας με εκείνους που υποψιαζόμαστε ότι μεταφέρθηκαν κάποια πράγματα σε αυτούς αντί να μείνουν στον ίδιο. Για παράδειγμα αν στον Πρόεδρος της ποδηλασίας, ανήκει μεγάλη εταιρεία που εισάγει ποδήλατα η οποία είναι εγγεγραμμένη σε συγγενικά του πρόσωπα», επισήμανε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top