ΚΟΣΜΟΣ

Πάει για ρεκόρ γκίνες – Ενώπιον του δικαστηρίου γυναίκα που ήταν παντρεμένη ταυτόχρονα με 8 άνδρες

Πάει για ρεκόρ γκίνες – Ενώπιον του δικαστηρίου γυναίκα που ήταν παντρεμένη ταυτόχρονα με 8 άνδρες

Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ κατηγορείται ότι ήταν παντρεμένη με 8 άνδρες ταυτόχρονα. Οι εισαγγελείς σκοπεύουν να ασκήσουν διώξεις για απάτη εναντίον της καθώς όπως φαίνεται η γυναίκα συμφωνούσε να παντρευτεί τους άνδρες προκειμένου αυτοί να λάβουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Η Λιάνα Μπαριέντος, 39 ετών, είχε παντρευτεί άνδρες που είχαν καταγωγή από την Αίγυπτο, την Τουρκία, τη Γεωργία και άλλες χώρες, ενώ το 2006 είχε ανταλλάξει τους ιερούς όρκους του γάμου με τον όγδοο σύζυγός της, τον πακιστανικής καταγωγής Ρασίντ Ρατζπούτ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του εισαγγελέα.

Αργότερα τον ίδιο χρόνο, ο Ρατζπούτ απελάθηκε στο Πακιστάν ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Αμερικανική Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE) μετά από καταγγελίες ότι ο άνδρας έκανε απειλητικά σχόλια κατά των ΗΠΑ.



Η Μπαριέντος δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον της, παρά το γεγονός ότι είχε παντρευτεί το 2002 6 άνδρες.

Μόλις οι «καμπάνες της εκκλησίας» σταματούσαν να ηχούν, οι «σύζυγοι» έκαναν αίτηση για την αμερικανική υπηκοότητα. «Όταν οι αιτήσεις για ορισμένους απορρίφθηκαν, αυτοί έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου και να υποβάλουν και πάλι αίτηση για υπηκοότητα μέσω άλλων γάμων», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Τζέσικα Λούπο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top