ΚΥΠΡΟΣ

Μακρής: «Κάτι είχε προκύψει με Ομόνοια και ΑΕΛ»

Μακρής: «Κάτι είχε προκύψει με Ομόνοια και ΑΕΛ»

Ενδιαφέρον συνέντευξη παραχώρησε στο «GOAL» και στον συνάδελφο Πάνο Λάρκου, ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης, Ανδρέας Μακρής.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είχα πάει στην Αγγλία για λίγο καιρό. Πήγαινα για δοκιμαστικά και επέστρεφα. Όταν ήμουν στην τρίτη γυμνασίου πήγα για δοκιμαστικά στην Μίλαν στην Κύπρο. Με επέλεξαν μαζί με 5-6 άλλα άτομα και πήγαμε στο Μιλάνο για νέα δοκιμαστικά, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Ήρθα πίσω και στα 16 μου πήγα για δοκιμαστικά στην ΑΕΚ Αθηνών για τρεις εβδομάδες. Ήθελαν να με κρατήσουν αλλά υπήρχε στη μέση το οικονομικό και δεν μπορούσα να μείνω. Ήθελα και να τελειώσω το σχολείο στην Κύπρο. Μετά πήγα στην Πάφο, φάνηκα και ήρθε η μετεγγραφή στην Ανόρθωση».

Ακολούθως έκανε την αποκάλυψη:

«Στην αρχή κάτι είχε προκύψει με Ομόνοια και ΑΕΛ. Ήταν να πάω μετεγγραφή, αλλά κάπου έμεινε στο δρόμο. Η Ανόρθωση ήρθε πλήρως επαγγελματικά. Μου είπαν σε θέλουμε, το ποσό, τα βρήκαν με την Πάφο και έκλεισε η μετεγγραφή όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Για τον στρατό:

«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο γιατί είχα πολλές σκοπιές και πολλά πράγματα να κάνω. Δεν κοιμόμουν ούτε σωστά. Είναι δύσκολο στην αρχή. Πρέπει να προσέξεις πολλά πράγματα, έρχεται η κούραση. Θέλεις ξεκούραση ενώ δεν την έχεις. Προσπαθούσα να ξεκουράζομαι. Σιγά-σιγά έφθασα στο τέλος. Με βοήθησαν στον στρατό».

Για την Ανόρθωση:

«Δεν περίμενα ότι θα πετύχαινα τόσα, τόσο νωρίς. Είχα έρθει στα 17 μου χρόνια. Τον καιρό που έκλεισα, η ομάδα ήταν πρώτη με διαφορά, είχα τον στρατό και ένιωθα ότι θα ήταν δύσκολο. Έπρεπε να δουλέψω πολύ και δεν περίμενα να μπω τόσο γρήγορα στην ομάδα. Τα προβλήματα έδωσαν την ευκαιρία στους νεαρούς να φανούν περισσότερο. Οι προπονητές πίστεψαν σε μένα και σε κάποιους άλλους νεαρούς και τους δικαιώνω σιγά-σιγά».

«Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όπως ο Κάλβο, ο Εντέ, ο Γκαρσία. Είναι πολύ καλό για μας τους νεαρούς που είμαστε μαζί τους κάθε μέρα. Όλοι οι παίκτες είμαστε δεμένοι»

Για τα πρώτα του βήματα:

«Ήμουν στη δεύτερη ομάδα της Πάφου, στα 16-17, με τον Άντρο Πολυδώρου. Με βοήθησε πάρα πολύ, πάντα μου μιλούσε, όπως και ο Γιαγκουδάκης που ήταν υπεύθυνος της ακαδημίας και ήταν ο πρώτος που με πήρε στην πρώτη ομάδα. Στην αρχή ήταν ο Τοπαλίδης όταν ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Μόλις έφυγε, ο Γιαγκουδάκης είχε πάει ως υπηρεσιακός. Με την Ομόνοια με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και στο 55' μπήκα αλλαγή και έδωσα δύο ασίστ. Χάσαμε 4-2 και μπήκα στο 3-0. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα. Μετά ήρθε ο Σάσα Γιοβάνοβιτς και καθιερώθηκα στην Πάφο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top