Η αποστολή του Ουζουνίδη για το «αιώνιο» ντέρμπι

Η αποστολή του Ουζουνίδη για το «αιώνιο» ντέρμπι

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει την αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Εκτός οι Σόουζα και Σιγκούρνταρσον.

Αναλυτικά: 

«Η αποστολή της ομάδας μας για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta:

27. Belec (GK)
99. Waterman (GK)
7. Efrem
9. Hallenius
10. De Vincenti
11. Tamari
14. Matić
17. Jakoliš
19. Hani
20. Pavlović
29. Vouros
30. Merkis
31. Jensen
33. Makris
42. Wheeler
44. Ioannou
46. Aloneftis
55. Shelis
71. Vidigal
77. Jevtović
90. Savić
91. Mihajlović
95. Alef»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE