ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απολαύστε το όνειρο, με τα φυτικά ροφήματα Dream. Τώρα σε νέες πιο ελκυστικές τιμές σε ονειρεμένες γεύσεις

Απολαύστε το όνειρο, με τα φυτικά ροφήματα Dream.  Τώρα σε νέες πιο ελκυστικές τιμές σε ονειρεμένες γεύσεις

Απολαύστε το όνειρο!

Τα ροφήματα της σειράς Dream σας προσκαλούν να τα δοκιμάσετε τώρα, σε νέα μειωμένη τιμή. Τα φυτικά προϊόντα Dream εξασφαλίζουν ονειρικές στιγμές απόλαυσης και σας στηρίζουν στο δρόμο προς μια εναλλακτική διατροφή. Δοκιμάστε τα τώρα και απολαύστε την ακαταμάχητη φυτική απόλαυση, την εξαιρετική ποιότητα και την εξαιρετική γεύση.

Μέσα από μια ποικιλία γεύσεων που έχουν ως βάση το αμύγδαλο, το ρύζι και την καρύδα, τα ροφήματα Dream καταναλώνονται ζεστά ή κρύα, ενώ η ανάμιξη τους με δημητριακά δίνει απολαυστικές, υγιεινές γεύσεις κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Τα Dream μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ενώ συνδυάζονται υπέροχα με καφέ ή τσάι.

Η διατροφική τους αξία είναι σημαντική μιας και τα Dream ενισχύουν την καθημερινή διατροφή με επιπρόσθετο ασβέστιο και βιταμίνες χωρίς να περιέχουν ενισχυτικά γεύσης.

Το Dream Αμυγδάλου μπορείτε να το απολαύσετε σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, Dream Αμύγδαλου χαμηλό σε λιπαρά, Dream Αμύγδαλου χωρίς ζάχαρη και Dream Αμύγδαλου/ Φουντουκιού χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη με φυσικά σάκχαρα.

Το Dream Ρυζιού μπορείτε να το βρείτε σε δύο εκδοχές Dream Rice Bio και Dream Rice. Και τα δύο είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, χαμηλά σε λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή ενισχυτικά γεύσης.

Αν πάλι είστε λάτρης της καρύδας, το Dream Καρύδας είναι φτιαγμένο με πραγματικό γάλα καρύδας.

Όποια και αν είναι η γεύση που προτιμάτε, τα Dream σας υπόσχονται υψηλή ποιότητα με γεύση που ξεχωρίζει.

Τα φυτικά ροφήματα Dream προμηθεύονται από την Tryfon Tseriotis LTD. Η Tryfon Tseriotis έχοντας μια ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis LTD προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό της όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στην λιανική αγορά στην Κύπρο.


Link στα:

https://www.healthykitchenstories.com/proionta/dream

https://www.instagram.com/healthy.kitchen.stories/?hl=en

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top