ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έρευνες στο φράγμα του Ασπρόκρεμου διενεργεί για εντοπισμό στοιχείων για απόπειρα φόνου

Έρευνες στο φράγμα του Ασπρόκρεμου διενεργεί για εντοπισμό στοιχείων για απόπειρα φόνου

Έρευνες στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου στην Πάφο διενεργεί σήμερα η Αστυνομία, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων για την υπόθεση απόπειρας φόνου 37χρονου που διαπράχθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019 στη Λάρνακα, για την οποία τελούν υπό κράτηση 38χρονος και 37χρονος ισοβίτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ύστερα από την παραδοχή του 38χρονου από την Πάφο, ότι ο ίδιος διέπραξε την απόπειρα φόνου τον περασμένο Νοέμβριο και κατονόμασε τον 37χρονο ισοβίτη ως το πρόσωπο που του ανέθεσε την δολοφονία, οι ανακριτές της υπόθεσης ξεκίνησαν έρευνες στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα καθώς και άλλα στοιχεία.

Εν τω μεταξύ έρευνες διενεργεί η Αστυνομία στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου για εντοπισμό στοιχείων και τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να βοηθήσουν τους ανακριτές να εξιχνιάσουν τόσο την απόπειρα φόνου του περασμένου Νοεμβρίου όσο και την απόπειρα εναντίον επιχειρηματία σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, που διαπράχθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος και ο 37χρονος συνελήφθηκαν την Κυριακή και χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν χθες στο Δικαστήριο σε θεληματική κατάθεση του ο 38χρονος παραδέχθηκε ότι ο ισοβίτης του έδινε οδηγίες, πληροφορίες και συνδρομή μέσω τηλεφώνου με σκοπό την διάπραξη της δολοφονίας του περασμένου Νοεμβρίου. Ανέφερε ακόμα ότι ο ισοβίτης ήταν το άτομο που διευθέτησε την προκαταβολική πληρωμή του και την παραλαβή των πυροβόλων όπλων που χρησιμοποίησε.

Ο 38χρονος έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του πριν, κατά και μετά την διάπραξη του εγκλήματος, ενώ αναφέρθηκε στην συνδρομή του 37χρονου ισοβίτη στην τελική διάθεση των όπλων που έφερε κατά την διάπραξη των αδικημάτων αλλά και για το πρόσωπο που του τα προμήθευσε κατ’ εντολή του ισοβίτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ύποπτοι τελούν υπό κράτηση και για την υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον επιχειρηματία που διαπράχθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στην Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top