ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σε σχέση με ΠΕΡΣΙ και ΠΡΟΠΕΡΣΙ…

To ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σε σχέση με ΠΕΡΣΙ και ΠΡΟΠΕΡΣΙ…

Εντελώς διαφορετικά είναι τα δεδομένα στον Απόλλωνα, σε σχέση με τα τελευταία δυο χρόνια. Πριν δυο αγωνιστικές περιόδους, τέτοια εποχή, σχεδόν οι πάντες… έβλεπαν ως το ακλόνητο φαβορί την ομάδα της Λεμεσού, για να τερματίσει την «ξηρασία» σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων μετά από 12 χρόνια.

Λίγο πριν το φινάλε… έσπασαν τα μούτρα τους, στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, περί τα τέλη του Απρίλη.

Την περασμένη σεζόν, η ομάδα φάνηκε να μένει από βενζίνη από τον Φεβρουάριο, μήνα κατά τον οποίο έκανε χρήση της ρήτρας εξόδου που υπήρχε στη σύμβαση του ο Μάγκλιτσα και πήρε την πτήση για την Κίνα.

Η ομάδα είχε άσχημη πορεία μέχρι τον Μάιο, βγήκαν αντρίκια κι είπαν οι πάντες, ότι δεν άξιζαν το πρωτάθλημα.

Φέτος οι κυανόλευκοι τα πήγαν άσχημα τους πρώτους δυο μήνες, όμως με την εντυπωσιακή πορεία που είχαν το τρίμηνο Νοεμβρίου-Ιανουαρίου, κάλυψαν το χαμένο έδαφος, καταφέρνοντας να μπουν στο κυνήγι του τίτλου.

Οι τέσσερις απανωτές ήττες το πρώτο μισό του Φλεβάρη τους εκτροχίασαν, ωστόσο οι γκέλες που έκαναν οι άλλοι τρεις διεκδικητές, ουσιαστικά τους κράτησαν ζωντανούς για το πρωτάθλημα.

Οι πιθανότητες τους φυσικά είναι λίγες, όχι τόσο γιατί η διαφορά των πέντε βαθμών από την κορφή είναι μεγάλη, αλλά κυρίως γιατί δεν πείθουν με την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο, ακόμα και στα δυο τελευταία ματς με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, που πέτυχαν ισάριθμες νίκες.

Όπως σημειώσαμε τις τελευταίες μέρες, αποτελεί πρόκληση η πρεμιέρα των πλέι-οφφ με τον ΑΠΟΕΛ, για να νικήσουν οι κυανόλευκοι, ούτως ώστε να νιώσουν πιο δυνατοί (και ψυχολογικά) για τη δύσκολη συνέχεια.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάμπου Κυριάκου στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα στη Λεμεσό. Πιο πολλές είναι οι πιθανότητες του Ζοάο Πέδρο, να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σάσα Μάρκοβιτς ίσως είναι στην αποστολή, μετά από πολλή καιρό. Σίγουροι απόντες οι τραυματίες Μολ, Γκακπέ και ο τιμωρημένος Γιαννιώτας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top