ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠ. ΦΟΝΟΥ: Την Παρασκευή 6/3 η απόφαση για Μαυρομιχάλη- Ρούντολφ- «Το σύστημα νοσεί-Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠ. ΦΟΝΟΥ: Την Παρασκευή 6/3 η απόφαση για Μαυρομιχάλη- Ρούντολφ-  «Το σύστημα νοσεί-Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας»

Για τις 30 Ιουνίου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος σχετικά με την απόπειρα φόνου εναντίον του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου «Γλύκα», η οποία διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017, στους Αγίους Ομολογητές.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι η απόφαση της «έδρα» με τον δικαστή να ανακοινώνει την απόφασή του την Παρασκευή 6/3 μετά από μια θυελλώδη διαδικασία την Πέμπτη 5/3.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα δόθηκε σκληρή μάχη από τους συνηγόρους των δύο υπόπτων, Αντώνη Δημητρίου και Άντρο Πελεκάνο που επέμειναν στην αθωότητα των πελατών τους και θεωρούν ότι Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι δύο συνήγοροι στάθηκαν στις αντιφατικές καταθέσεις του «Γλύκα» με τον κύριο Δημητρίου να κάνει λόγο «για σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τονίζοντας πως «το σύστημα νοσεί» και τον συνάδελφο του Άντρο Πελεκάνο να αναφέρει ότι: «Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας».

H κατηγορούσα Αρχή επέμεινε στην κράτηση των δύο ως υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές, παρουσιάζοντας μαρτυρικό υλικό που αμφισβητήθηκε έντονα από τους δύο νομικούς, αφού όπως θεωρούν οι Αρχές οι δύο ενδεχομένως να επηρεάσουν μαρτυρίες ή ακόμα να διαφύγουν και στο εξωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top