ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Της πήρε… τον αέρα

Της πήρε… τον αέρα

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ 1-3 (25-21,23-25, 20-25, 17-25)

Πήρε τον αέρα πραγματικά της ΑΕΚ ο φετινός Property Gallery Απόλλων. Η ομάδα του DLetsiev κέρδισε για τέταρτη φορά τις «κιτρινοπράσινες» πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την τέταρτη σερί νίκη στον Όμιλο της διαβάθμισης κτίζοντας ψυχολογία για το Κύπελλο.. Η νίκη των Λεμεσιανών στο «Κίτιον» ήλθε με ανατροπή αφού η ΑΕΚ κέρδισε το πρώτο σετ αλλά δεν είχε συνέχεια.

Οι Λεμεσιανές άρχισαν εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν 06-11 δείχνοντας ότι ήθελαν να κυριαρχήσουν και στο «Κίτιον». Σταδιακά όμως η ΑΕΚ ροκάνισε τη διαφορά και μείωσε στον πόντο 11-12. Ο Property Gallery Απόλλων θέλησε να πάρει εκ νέου τα ηνία διατηρώντας τη διαφορά 12-16. Ωστόσο, η ΑΕΚ έμεινε στο κόλπο του σετ ισοφαρίζοντας με δικό της σερί  18-18. Οι Λαρνακείς πήραν ψυχολογία και κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα 21-18 σε ένα πολύ ωραίο  σετ. Οι δυο ομάδες έδωσαν αρκετές δυνάμεις για την κατάκτηση του σετ που τελικά κέρδισε η ΑΕΚ 25-21 σε 29’

Ο Property Gallery Απόλλων εξασφάλισε διαφορά και στο δεύτερο σετ στα αρχικά στάδια 03-10, αλλά η ΑΕΚ βρήκε ξανά τον τρόπο να μειώσει 15-18. Οι «γαλάζιες» ξέφυγαν, αλλά οι «κιτρινοπράσινες» μείωσαν στον πόντο 23-24, όμως ο Property Gallery Απόλλων πήρε το σετ με 23-25 σε 26’ ισοφαρίζοντας το ντέρμπι.

Η ΑΕΚ άρχισε καλύτερα στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 06-03, με τον Property Gallery Απόλλων να αντιδρά και πάλι και να προηγείται 10-11. Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον  με τις δυο ομάδες στα μέσα του σετ να είναι ισόπαλες 16-16. Ο Property Gallery Απόλλων πήρε μικρό προβάδισμα 19-21 για να κερδίσει τελικά με 20-25 σε 26’ ανατρέποντας τα δεδομένα 1-2 σετ.

Το ισοζύγιο δυνάμεων δεν χάλασε ούτε στο τέταρτο σετ με την ΑΕΚ να αρχίζει  πιο δυνατά για Τρίτη φορά στον αγώνα και τον Property Gallery Απόλλων να προσπερνά 09-10 και αργότερα 13-16 δείχνοντας ικανός να πάρει το σετ και τον αγώνα. Οι «γαλάζιες» αύξαναν τη διαφορά 14-20 και κέρδισαν 17-25 σε 24’ μαζί και τον αγώνα με  1-3 σετ.

ΑΕΚ(ΧΡ. ΑΜΥΡΩΤΟΣ): Iωάννου, ScottSlankamerac, Δημητρίου, Χαραλάμπους, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Α. Ιωάννου.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(DLETSIEV): SainiShaidulina, Πέτρου Ελ., Πέτρου Εφ., Ripnaya, Λάμπρου – Λίμπερο1: Ζακχαίου, Λίμπερο 2 Χριστοφόρου – Αλλαγές: Μιχαήλ, Δ. Simanowski.

Διαιτητές: Σ. Παυλίδης – Κ. Στεφανή

Επόπτες: XAλαξάνδρου – Α. Βασιλείου

Σημειωτές: E. Παστελλή – Κ. Σουρουλλάς

Παρατηρητής Αγώνα: Κ. Καϊλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top