ΔΙΕΘΝΗ

Πιάστηκαν στα χέρια

Πιάστηκαν στα χέρια

Το Αμβούργο δεν είναι σε καλή κατάσταση και εντός της ομάδας τα πράγματα είναι όπως και η πορεία της.

Υπάρχει εκνευρισμός που έφερε επεισόδιο στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ ανάμεσα σε Γιοάν Τζουρού και Βαλόν Μπεχράμι οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

Οι δύο άσοι του Αμβούργου είχαν έντονο διάλογο και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και να... πέσουν μερικές «ψιλές», μέχρι να τους χωρίσουν οι πιο ψύχραιμοι.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Ντίτμαρ Μπιρσντόφερ, λέγοντας: «Ήταν καθαρά λόγω της έντασης της στιγμής και της απογοήτευσης για την εικόνα που παρουσίαζαν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μιλήσει και με τους δύο και το θέμα θεωρείται λήξαν. Όποιος παραβιάζει κανονισμό περί της πειθαρχίας θα τιμωρείται και το ίδιο θα συμβεί και με αυτούς».

Οι Τζουρού και Μπεχράμι πάντως αγωνίστηκαν κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον πρώην άσο της Άρσεναλ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη λίγο πριν το τέλος στην ήττα με 2-0 από τη Βόλφσπουργκ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top