Αυτή είναι «βόμβα»! Μέσι και Ρονάλντο συμπαίκτες

Αυτή είναι «βόμβα»! Μέσι και Ρονάλντο συμπαίκτες

Στο πρωτοσέλιδο της «Mundo Deportivo» αναγράφεται πως οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή, Λίονελ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, θα αγωνιστούν πιθανότατα στην ίδια ομάδα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, η UEFA μελετά σχέδιο για τη διοργάνωση all star game ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ευρωπαϊκού βορρά και του νότου.

Με βάση των διαχωρισμό που θα γίνει, στο βορρά θα είναι η Premier League, η Bundesliga και η ρωσική Premier League, ενώ στο νότο η Primera Division, η Serie Α και η Ligue 1.

Μέσι, Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς και Νεϊμάρ θα είναι συμπαίκτες!

Αντίπαλοι τους θα είναι οι Ρόμπεν, Αγκουέρο, Αζάρ, Νόιερ, Ρόις.

Για τους πάγκους τώρα, η εφημερίδα προβλέπει πως ο Μουρίνιο θα νικήσει τον Γκουαρντιόλα και Κάρλο Αντσελότι τον Ντιέγκο Σιμεόνε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE