ΔΙΕΘΝΗ

«Ανομβρία» στη Μαδρίτη! Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0

«Ανομβρία» στη Μαδρίτη! Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης συμβιβάστηκαν στο 0-0 σε ένα ματς όπου κυριάρχησε η δύναμη και η τακτική.

Η «Βασίλισσα» πίεσε για το γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των «ροχιμπλάνκος» ήταν σε μεγάλη βραδιά. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Με αίματα στο πρόσωπο ο εκνευρισμένος Μάτζουκιτς σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος αυτή που δημιούργησε τις ευκαιρίες ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν παθητικό κυρίως λόγο του Όμπλάκ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο γρήγορος αλλά έλειπε το γκολ πυ θα έβαζε «φωτιά» στο ματς. Αυτό βέβαια που δεν έλειψε από το παιχνίδι ήταν το πάθος από τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκατσε λεπτό στον πάγκο.

Ρονάλντο και Μάντζουκιτς είχαν καλές στιγμές στα τελευταία στάδια του αγώνα με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε (83' Τόρες), Γκριεζμάν (77' Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (85' Αρμπελόα), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Ίσκο).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top