ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Πεπ Γκουαρδιόλα

Κορωνοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ σε ίδρυμα που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κολεγίου Γιατρών της Βαρκελώνης, για την αγορά ιατρικού υλικού στη μάχη του κορονοϊού.

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι του αθλητισμού που δίνουν τον δικό τους, πολύτιμο οβολό, στην μάχη κατά του κορονοϊού. Σε αυτή την αλυσίδα που μεγαλώνει συνεχώς, προστέθηκε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο ίδρυμα «Àngel Soler Daniel», το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Κολεγίου Γιατρών της Βαρκελώνης, ώστε να αγοραστεί απαραίτητο ιατρικό υλικό, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και αναπνευστήρες, στην μάχη κατά του ιού Covid-19.

Την είδηση γνωστοποίησε το Κολέγιο Γιατρών της Βαρκελώνης, το οποίο κάνει φιλανθρωπική εκστρατεία γι’ αυτόν τον σκοπό. Μέχρι τώρα είχε μαζέψει 33 χιλιάδες ευρώ, αλλά πλέον το ποσό εκτοξεύτηκε, χάρη στον Γκουαρδιόλα.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top