ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπεραγορές και περίπτερα στο Foody

Υπεραγορές και περίπτερα στο Foody

Ολοένα και περισσότερες επιλογές προστίθενται στην πλατφόρμα του Foody, για να μας εξυπηρετήσουν στη δύσκολη εποχή που περνούμε.

Στο Foody μπορείς να παραγγείλεις πλέον από το πολύ γνωστό σε όλους Foodsaver, όπως επίσης και από το Alion, που φέρνει μέσω delivery στο σπίτι μας σαλάτες, φρούτα και λαχανικά.

Και τα δύο καταστήματα θέλουν να προσφέρουν την ασφαλή επιλογή της κατ’ οίκον παράδοσης στους πελάτες τους, και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι θα ήταν καλύτερο να περιοριστούν οι επαφές.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν χτίσει συστήματα παράδοσης των διαφόρων προϊόντων τους (που περιλαμβάνουν frozen και φρέσκο φαγητό), έτσι ώστε να φτάνει στον πελάτη στην ίδια κατάσταση με το κατάστημα.

Το Foody βρίσκεται επίσης σε επαφή με αρκετές υπεραγορές και καταστήματα που προμηθεύουν είδη πρώτης ανάγκης, και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες.

Με την κυπριακή πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού συνεργάζονταν ήδη και αρκετά περίπτερα, στα οποία μπορούμε να βρούμε αρκετά προϊόντα, όπως γάλα, καφέ και είδη υγιεινής. Επίσης εννοείται ότι συνεχίζουν να παραδίδουν μέσω delivery, τα εστιατόρια που συνεργάζονται με το Foody, στα οποία υπάρχει και η επιλογή “Άφησε την παραγγελία στην πόρτα”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top