Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.
Όπως σημειώνεται «μέσα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες κάποιοι συνεχίζουν να επιδεικνύουν ανευθυνότητα και αναλγησία. Ας τους απομονώσουμε.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Δυστυχώς έχουμε πληροφορηθεί πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο “Facebook” κυκλοφορεί ένα ψεύτικο προφίλ στο όνομα Θέμης Φιλιππίδης(Κίνημα Οικολόγων).
Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους πως το εν λόγω προφίλ ουδεμιά σχέση έχει με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και οι αναρτήσεις δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις για το Κίνημα μας.
Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα στην Αστυνομία και αναμένουμε το αποτέλεσμα.
Όποιος επιθυμεί παρακαλούμε να κάνει «αναφορά» στο συγκεκριμένο προφίλ, ακολουθεί ο σύνδεσμος του: https://www.facebook.com/Kinima.Oikologon.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




