Μίλησε για τον κορονοϊό σε Κύπρο και στη χώρα του και για ΑΕΚ – «Δεν πήγαν όπως ήθελα, αλλά…»

Μίλησε για τον κορονοϊό σε Κύπρο και στη χώρα του και για ΑΕΚ – «Δεν πήγαν όπως ήθελα, αλλά…»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεθ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα www.cordopolis.es στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο ελέω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Εδώ στην Κύπρο από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση έλαβε μέτρα» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος για τη Λαρνακιώτικη ομάδα παρατήρησε «Είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία συνεχώς αναπτύσσεται. Τα πράγματα από τη μέρα που ήρθα, δεν πήγαν όπως θα ήθελα, αλλά υπάρχει προοπτική στην ομάδα».

Σχετικά για τον κορονοϊό στην Ισπανία και τους δικούς του ανθρώπους υπογράμμισε «Είναι κρίμα το ότι φτάσαμε σ΄αυτό το σημείο όταν θα μπορούσαμε να το αποτρέψουμε. Μιλώ καθημερινά με τους δικούς μου ανθρώπους. Αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε».

Τέλος, επισήμανε «Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι στο σπίτι μου».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE