ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

«Αν το θέλει και ο Χαμντανί…»

«Αν το θέλει και ο Χαμντανί…»

Ένα από τα θέματα που συζητούνται στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι η περίπτωση του Ρασίντ Χαμντανί και κατά πόσο θα πάρει μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης, θα συνεχίσει στον Απόλλωνα, ή θα επιλέξει κάποιο άλλο ποδοσφαιρικό σταθμό.

Τα νεότερα επί του θέματος, έρχονται από πλευράς Απόλλωνα. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανόλευκων», Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Sports 1 και σχολίασε την περίπτωση του Χαμντανί:

«Είναι ένας από τους έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Θεωρώ ανώριμο και ανώφελο να δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Έχουμε αρχίσει συζητήσεις με τον Χαμντανί και θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουν όσοι ποδοσφαιριστές θέλουμε, φτάνει να το επιθυμούν και οι ίδιοι. Έγινε συνάντηση του Νίκου Κίρζη με τον Χαμντανί, όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν τα συμβόλαια. Τα τελευταία χρόνια κρατήσαμε αυτούς που θέλαμε και ο κόσμος θα πρέπει να μην ανησυχεί. Υπάρχει αγώνας και κάποια πράγματα μπορούν να περιμένουν».

Τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε για προχωρημένο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολη για τον παίκτη του Απόλλωνα, ενώ ακολούθως γράφτηκε πως οι επαφές δεν βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο. Στον Απόλλωνα καλούν τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του και να στηρίξει την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θα ξεκαθαρίσει και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top