ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμπουλλάς για το πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, τις τηλεδιασκέψεις, τα οικονομικά και τους ξένους διαιτητές

Χαμπουλλάς για το πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, τις τηλεδιασκέψεις, τα οικονομικά και τους ξένους διαιτητές

Δηλώσεις στον Active έκανε ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος ανέφερε τη θέση της Ανόρθωσης για το ενδεχόμενο διακοπής ή επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων, για τις τηλεδιασκέψεις, τα οικονομικά των ομάδων και την κάθοδο των ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πανδημία του κορωνοϊού: «Όταν άρχισε να εκδηλώνεται η πανδημία, ήμουν ιδιαίτερα ανήσυχος, γιατί ο κόσμος δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Στη συνέχεια, με τα μέτρα που πάρθηκαν, τα πράγματα μπήκαν σε μία τάξη και με τις οδηγίες των ειδικών, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση. Ακούγοντας και τους ειδικούς, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Μένουμε σπίτι, πειθαρχούμε και είμαι βέβαιος πως αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών, τότε θα βγούμε από αυτή την κρίση το συντομότερο».

Για το αν υπάρχει κάποια είδηση για την Ανόρθωση: «Δεν έχει φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, εκτός από τους Ανανίντζε και Νταουσβίλι. Έχουμε επικοινωνία με όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα μας. Από την πρώτη στιγμή, λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχούμε σε αυτά, αναμένοντας το συντομότερο δυνατό να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Πρώτα όμως και πάνω από όλα είναι, να ακολουθούμε τους κανονισμούς για να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην εξάλειψη αυτού του ιού».

Για το πως και πότε μπορεί να επαναρχίσει το πρωτάθλημα: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να απαντήσω, αν είναι κοντά η ώρα για να επιστρέψουμε σε δράση στο ποδόσφαιρο. Στις 13 του Απριλίου θα επαναξιολογηθούν τα μέτρα. Αυτές οι ημερομηνίες δεν μπήκαν κάτω τυχαία, είναι βάσει στατιστικών, σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας. Πρέπει να περιμένουμε τις ημερομηνίες και να δούμε τα μέτρα αν έχουν αποδώσει. Την απόφαση θα την πάρουν οι γιατροί, αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα απ΄ όλους».

Για την αναβολή της τηλεδιάσκεψης: «Έγιναν μέχρι τώρα τρεις τηλεδιασκέψεις και μία με τον ΠΑΣΠ. Έχουμε πει να περιμένουμε και να δώσουμε χρόνο σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν κάποιες σκέψεις για να τις θέσουν ενώπιον όλων μας. Δεν μπορώ και δεν επιτρέπεται να μπω σε λεπτομέρειες. Αυτό που μπορώ να μεταφέρω, είναι ότι υπάρχει κοινός δρόμος, με σκοπό να βοηθήσουμε όλοι το ποδόσφαιρο να καταφέρει να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που θα προκύψουν. Η επόμενη σεζόν, δεν θα είναι η ίδια με αυτήν που πέρασε».

Για τα οικονομικά των ομάδων και την αποκοπή των χορηγιών: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα, ποια θα είναι η αντίδραση των χορηγών. Δεν μιλώ μόνο για την Κύπρο, αλλά και γενικότερα. Σχετικά με την επιστολή, ενημέρωσα το Υπουργείο Οικονομικών και αποφασίσαμε όπως τα αιτήματα να τεθούν μέσω της Ομοσπονδίας από όλους μας. Γνωρίζω πως κινούνται κάποια πράγματα και ήθελα να ερεθίσω συζήτηση για το χώρο μας και να μην περιμένουμε τελευταίοι».

Για το πως μπλέχτηκε στα διοικητικά της Ανόρθωσης: «Για να δηλώσω παρών, πίστευα σε μία αλλαγή. Αρχικά με την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και την στήριξη του Χρήστου Πουλλαΐδη. Μετά που μελετήσαμε τα πράγματα σε βάθος, κατάλαβα ότι είχα υποχρέωση να δηλώσω παρών. Ήταν η κατάσταση τέτοια, που δεν θα μου το συγχωρούσε ούτε η συνείδηση μου να μην εμπλακώ. Επέστρεψα για να μπορεί ο Ανορθωσιάτης να δηλώνει περήφανος για την ομάδα που υποστηρίζει».

Για την Κυπριακή διαιτησία και την κάθοδο των ξένων διαιτητών: «Οι ξένοι διαιτητές βοήθησαν στη διαχείριση των διαμαρτυριών και των φωνών. Εγώ είπα από την αρχή, ότι πρέπει να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους Κύπριους διαιτητές και μην μου πείτε ότι δεν έχουμε καλούς διαιτητές στην Κύπρο. Να απομονώσουμε τους κακούς και να βοηθήσουμε τους καλούς. Η κάθοδος των ξένων διαιτητών, είναι σαν παυσίπονο, δεν είναι η λύση».

The post Χαμπουλλάς για το πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, τις τηλεδιασκέψεις, τα οικονομικά και τους ξένους διαιτητές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top