ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κέντρο Αίματος καλεί τις εθελοντικές επιτροπές να μην ακυρώνουν αιμοδοσίες

 Το Κέντρο Αίματος καλεί τις εθελοντικές επιτροπές να μην ακυρώνουν αιμοδοσίες

Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας ενημερώνει ότι τα προγράμματα αιμοδοσίας διεξάγονται κανονικά και καλεί τους αιμοδότες να συμμετέχουν ενεργά.

Καλούνται οι εθελοντικές επιτροπές να μην προβαίνουν σε ακύρωση των αιμοδοσιών. Οργανωμένα σύνολα που επιθυμούν να διοργανώσουν αιμοδοσίες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Αίματος στο τηλέφωνο 22809098.

Σε ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τα παράγωγα αίματος είναι ζωτικής σημασίας για πολλές ομάδες συνανθρώπων μας, όπως ασθενείς στα χειρουργικά τραπέζια, τραυματίες, πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς και πολλοί άλλοι.

Αποκλείονται προσωρινά από αιμοδοσία για διάστημα 28 ημερών άτομα που ταξίδεψαν οπουδήποτε εκτός Κύπρου, άτομα που έχουν συμπτώματα ίωσης ή/και οποιασδήποτε κλινικά αποδεδειγμένης αναπνευστικής νόσου και άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα.

Οι διαδικασίες που χρησιμοποιεί το Κέντρο Αίματος είναι αυστηρά ελεγχόμενες και χαρακτηρίζονται από πλήρη ασφάλεια για τους αιμοδότες και τους ασθενείς μας.

Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται για προσφορά αίματος στους σταθμούς αιμοδοσίας όλων των επαρχιών και στις οργανωμένες αιμοδοσίες σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΗΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΒΟΥΖΑΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝ.ΤΑΜ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΛΕΩΦ. ΑΡΧ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΦΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΒΑ, ΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙ

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top