ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάβι και Πουγιόλ αποθεώνουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Τσάβι και Πουγιόλ αποθεώνουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Οι πρώην αρχηγοί της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντεθ, επικρότησαν την απόφαση των μπλαουγκράνα παικτών για μείωση κατά 70% των μισθών τους λόγω της κρίσης που επιφέρει ο κορωνοϊός.

O Λιονέλ Μέσι, με ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε την απόφαση των παικτών της Μπαρτσελόνα να δεχθούν μείωση 70% στους μισθούς τους λόγω κορωνοϊού, ενώ παράλληλα επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Οι πρώην συμπαίκτες του Αργεντινού στους μπλαουγκράνα και πρώην αρχηγοί της ομάδας της Βαρκελώνης, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντεθ, επικρότησαν την απόφαση.

“Είστε πολύ μεγάλοι. Συγχαρητήρια. Είστε παράδειγμα όπως πάντα” ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του ο Τσάβι – οποίος την Κυριακή (29/3) επανέλαβε την πρόθεσή του να προπονήσει την Μπαρτσελόνα – και “Υπερήφανος για όλους εσάς” η αντίστοιχη του Κάρλες Πουγιόλ.

Την κίνηση των παικτών της Μπάρτσα αποθέωσε και ο Καμερουνέζος πρώην φορ της ομάδας, Σαμουέλ Ετό, ο οποίος έγραψε: “Πόσο μεγάλος είσαι Λέο. Μπράβο σε όλη την ομάδα”.

Πηγή: Sport24.gr

The post Τσάβι και Πουγιόλ αποθεώνουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top