Αποδέχθηκε την πρόσκληση ο Μιχαήλ για το νέο challenge κατά του κορωνοϊού – Ποιους παίκτες προσκάλεσε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποδέχθηκε την πρόσκληση ο Μιχαήλ για το νέο challenge κατά του κορωνοϊού – Ποιους παίκτες προσκάλεσε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση στο Instagram από τον Κύπριο τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Νεόφυτο Μιχαήλ, για το νέο challenge που ξεκίνησε σήμερα 2 Απριλίου.

Αναλυτικά:

“Ένα νέο challenge ξεκινάει σήμερα μέσω του @charityidols με σκοπό να μοιράσουμε 30.000 μάσκες αξίας 7.500€ σε τρία νοσοκομεία αναφοράς κατά του Covid-19 της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κύπρου.

Αποδέχομαι την πρόσκληση του @kotsiras_27 και προσφέρω την φανέλα με την οποία αγωνίστηκα στο ντεμπούτο μου με την Εθνική Κύπρου σε δημοπρασία για αυτό τον σκοπό στο www.charityidols.com και προσκαλώ να κάνουν το ίδιο οι:

@giorgos_pamlidis @andreas_karo @makris33 @gentsoglou @vouros14 @laifis34
“Solidarity 4 Ever”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#fightfromhome #30K_masks_challenge Ένα νέο challenge ξεκινάει σήμερα μέσω του @charityidols με σκοπό να μοιράσουμε 30.000 μάσκες αξίας 7.500€ σε τρία νοσοκομεία αναφοράς κατά του Covid-19 της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κύπρου. Αποδέχομαι την πρόσκληση του @kotsiras_27 και προσφέρω την φανέλα με την οποία αγωνίστηκα στο ντεμπούτο μου με την Εθνική Κύπρου σε δημοπρασία για αυτό τον σκοπό στο www.charityidols.com και προσκαλώ να κάνουν το ιδιο οι: @giorgos_pamlidis @andreas_karo @makris33 @gentsoglou @vouros14 @laifis34 “Solidarity 4 Ever”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neophytos Michael 🇨🇾 (@neophytos93) στις

The post Αποδέχθηκε την πρόσκληση ο Μιχαήλ για το νέο challenge κατά του κορωνοϊού – Ποιους παίκτες προσκάλεσε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE