ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται μεγάλη πρόταση στην Λίβερπουλ για Σακίρι!

Έρχεται μεγάλη πρόταση στην Λίβερπουλ για Σακίρι!

Ο Σερντάν Σακίρι δεν υπολογίζεται από τον Κλοπ, αλλά πολλές ομάδες ήδη ετοιμάζονται να διαπραγματευθούν την απόκτησή του.

Στην έξοδο του Άνφιλντ βρίσκεται ο Ελβετός άσος. Ο Κλοπ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Σακίρι και με τον τρόπο του, του έχει δείξει πως πρέπει να ψάξει ομάδα.

Μία μόλις εμφάνιση για τον παίκτη στο 2020 για το πρωτάθλημα (και 6 συνολικά), ενώ έχει μείνει εκτός 18άδας για 8 σερί αγώνες. Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν για να καταλάβει τι “παίζει” ο 29χρονος, ο  οποίος πάντως έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Φαβορί η Σεβίλλη, γιατί τα “σπρώχνει” για πάρτη του

Είναι προφανές ότι Σακίρι δεν περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του. Δεν τον έχουν αφήσει και οι τραυματισμοί να δείξει το ταλέντο του. Ο Γερμανός τεχνικός τον έχει πλέον στην “μαύρη” λίστα του και ίσως μία μεταγραφή να είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές.

Αυτό άλλωστε φαίνεται να πιστεύουν και οι διεκδικητές του. Άλλωστε, η ποιότητα του παίκτη δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν είναι ενδεικτική του ταλέντου του και αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να τον διεκδικήσουν. Ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες φαίνεται πως είναι η Σεβίλλη.

Οι Ανδαλουσιάνοι είναι πρόθυμοι άλλωστε να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των “ρεντς”. Ο Κλοπ κοστολογεί τον παίκτη στα 30 εκατομμύρια ευρώ και η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να το ματσάρει. Επίσης, θέλει να προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Σακίρι, ενδεικτικό του πόσο πολύ τον πιστεύει. Ασφαλώς, αυτό θα παίξει ρόλο στην απόφαση του.

Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας επίσης τον θέλουν. Όμως, η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ. Έχει κάνει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή δεν έχει ικανοποιήσει την διοίκηση των Άγγλων, οι οποίοι ασφαλώς και προτιμούν την πρόταση της Σεβίλλης.

Η ΤΣΣΚΑ που επίσης ενδιαφέρεται  δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη “κρούση”. Βέβαια, το ρωσικό πρωτάθλημα δεν είναι στις προτεραιότητες του διεθνούς άσου. Για την ώρα όλα δείχνουν ευνοϊκά για τους Ανδαλουσιάνους και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Έρχεται μεγάλη πρόταση στην Λίβερπουλ για Σακίρι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top