ΥΠΟΙΚ: Επόμενο βήμα οι τράπεζες να διαθέσουν ρευστότητα στις επιχειρήσεις

ΥΠΟΙΚ: Επόμενο βήμα οι τράπεζες να διαθέσουν ρευστότητα στις επιχειρήσεις

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης σε ανάρτηση του στο twitter ανέφερε έγινε αυτό που ήταν αναγκαίο σε σχετικά με την απόφαση του Συνδέσμου Τραπεζών να εφαρμοστεί ανατοκισμός την περίοδο αναστολής δόσεων.

«Έγινε αυτό που αναμενόταν και ήταν αναγκαίο» αναφέρει ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης σε σχέση με την απόφαση του Σύνδεσμου Τραπεζών Κύπρου να μην εφαρμοστεί ανατοκισμός κατά την περίοδο αναστολής δόσεων, ενώ λέει ότι το επόμενο βήμα είναι να διαθέσουν οι τράπεζες ρευστότητα στις επιχειρήσεις.

«Οι τράπεζες δεν θα χρεώσουν ανατοκισμό την περίοδο που νομοθετικά επιβλήθηκε η αναστολή καταβολής δόσεων και τόκων. Έγινε αυτό που αναμενόταν και ήταν αναγκαίο. Επόμενο βήμα να διαθέσουν ρευστότητα στις επιχειρήσεις με φτηνό δανεισμό, με βάση το σχέδιο δανείων που προτείνουμε» ανέφερε ο Υπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE