Φαν Ντάικ: «Να γίνω ένας από τους θρύλους της Λίβερπουλ»

Φαν Ντάικ: «Να γίνω ένας από τους θρύλους της Λίβερπουλ»

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ένας «θρύλος της Λίβερπουλ» και τόνισε ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει το σύλλογο της Premier League να επιτύχει «απίστευτα πράγματα».

Ο 28χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «Sport», τα εξής: «Θέλω να γίνω και εγώ ένας θρύλος της Λίβερπουλ. Θέλω να επιτύχω απίστευτα πράγματα εδώ.

Θα ήθελα να είμαι ένας από εκείνους τους παίκτες που επιστρέφουν στο Άνφιλντ μετά την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, βλέπω τους μύθους του συλλόγου στα παιχνίδια και αισθάνομαι μέρος μιας πραγματικά μεγάλης οικογένειας.

Έχουμε μια φανταστική ομάδα, δεν μας λείπει τίποτα, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε: Ένας προπονητής με τον οποίο γνωριζόμαστε, μια ευέλικτη ομάδα, ένα στυλ παιχνιδιού που αναπαράγει νίκες, ένα γήπεδο και φιλάθλους που παίρνουν μέρος».

Πηγή: Sdna.gr

The post Φαν Ντάικ: «Να γίνω ένας από τους θρύλους της Λίβερπουλ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE