ΚΥΠΡΟΣ: «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη» - Παρουσίασαν ψεύτικο μήνυμα για διακίνηση και έπεσαν στην παγίδα

ΚΥΠΡΟΣ: «Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη» - Παρουσίασαν ψεύτικο μήνυμα για διακίνηση και έπεσαν στην παγίδα

Ψεύτικα μηνύματα προσπάθησαν να παρουσιάσουν Ελληνοκύπρια γυναίκα και αλλοδαπός άνδρας, αλλά δεν κατάφεραν να γλυτώσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο (04/04), έκανε έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας στις Βρετανικές βάσεις στην Επισκοπή της Λεμεσού και παρουσίασε μήνυμα το οποίο δήλωνε πως μπορούσε να διακινείται ελεύθερα.

Μια μέρα μετά, την Κυριακή (05/04), Ελληνοκύπρια γυναίκα ανακόπηκε από μέλη των Αρχών στην Λεμεσό και παρουσίασε μήνυμα, το οποίο δήλωνε πως μπορεί να διακινείται για 48 ώρες.

Όταν η Αστυνομία ζήτησε εξηγήσεις από την Ελληνοκύπρια σχετικά με το μήνυμα η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν ψεύτικο και ότι το δημιούργησε ο αλλοδαπός με τον οποίο φαίνεται να διατηρούσε σχέση.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και των δυο μετά από δικαστικό ένταλμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.