Πατέρας στο 4ο του παιδί έγινε Κύπριος παρουσιάστης εν μέσω πανδημίας

Πατέρας στο 4ο του παιδί έγινε Κύπριος παρουσιάστης εν μέσω πανδημίας

DATA[

Στον κόσμο ήρθε το τέταρτο παιδί Κύπριου παρουσιαστή του ΡΙΚ.

Στις 3 τα ξημερώματα η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της οικογένειας εν μέσω πανδημίας.

Οπως ανακοίνωσε στα social media o Θεόδουλος Κουλλαπής ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο οπου θα του χαρίσουν το όνομα «Παναγιώτης».

Διαβάστε την ανάρτηση του:

«Εν τω μέσω της νυκτός ήρθε ως ένα ανεσπερο φως μέσα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς. Στις 3 τα ξημερώματα μας απέδειξε ότι η Ζωή είναι χείμαρρος σε διαρκή κίνηση κι ας γεννήθηκε ελεύθερο πολιορκημενο σαν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν εν μέσω κορονοϊου. Ο ερχομός σου όμως σήμανε την Άνοιξη στις καρδιές μας μικρό μας θαυματάκι. Η πρώτη σου ανάσα έφερε το σκιρτημα της χαράς που ψάχναμε αυτές τις μέρες στον εγκλεισμό μας. Το πρώτο σου κλάμα έσπασε την ησυχία του κέρφιου ως ο πιο όμορφος ήχος. Καλοσωριζουμε στην οικογένεια μας τον Παναγιώτη Κουλλαπή, το 4ο παιδί της οικογένειας μας. Μαμά και γιός χαιρουν άκρας υγείας.»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE