ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευσταθίου: «Είδα κινήσεις από ΑΕΛ και άλλες ομάδες…» – Τι είπε εάν έχει ομάδες που προπονούνται και για αυτές που χρωστούν

Ευσταθίου: «Είδα κινήσεις από ΑΕΛ και άλλες ομάδες…» – Τι είπε εάν έχει ομάδες που προπονούνται και για αυτές που χρωστούν

Ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομόνοιας 1948, Αδάμος Ευσταθίου, μίλησε τη Δευτέρα (13-04-2020) στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή του Πολίτης 107.6 FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την αιμοδοσία που έγινε: «Εμείς το λέμε συνεχώς σε σημείο που έχουμε καταντήσει κουραστικοί, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα 90λεπτα, δεν είναι μόνο η μπάλα. Είναι και άλλα θέματα και πόσο μάλλον σε μία τέτοια περίοδο, όλα τα σωματεία και τα οργανωμένα σύνολα πρέπει να σταθούν δίπλα στην κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είδα και κάποιες κινήσεις από την ΑΕΛ και από άλλες ομάδες. Να τις συγχαρούμε όλες, αυτές οι πράξεις δεν είναι για διαγωνισμό».

Για τους μισθούς, που δεν υπήρξαν αποκοπές στους μισθούς: «Στην Κύπρο υπάρχει μία λογική ειδικά στις πιο μικρές κατηγορίες, ότι παίζουν λίγο για το χόμπι τους οι ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι εκείνο το εισόδημα που περιμένουν τέλος του μήνα, ακόμη και για οδοιπορικά ή οτιδήποτε άλλο να μην το πάρουν. Η απόφαση, μπορώ να σου πω ότι, πάρθηκε εύκολα. Μπορεί δύσκολα να υλοποιήθηκε σε σχέση με άλλους μήνες, όμως εύκολα πάρθηκε η απόφαση ότι θα γίνουν αποκοπές. Ούτως ή αλλιώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς καθώς θα πηγαίναμε αντίθετα σε όσα πιστεύουμε».

Για όσους κάνουν προπονήσεις: «Δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς μία ομάδα παίρνει την απόφαση να στείλει τους παίκτες της για προπόνηση και πού ξέρει εάν κάποιος παίκτης της έχει τον ιό ή τα συμπτώματα. Πέραν από τα πρωταθλήματα και τι θα γίνει, ας μπει πάνω από όλα η υγεία των παικτών. Στο τέλος μπορεί να μείνουν και χωρίς ποδοσφαιριστές, να τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Για τις κινήσεις ορισμένων σωματείων: «Bλέπουμε μία λογική να τα φορτώσουμε όλα στον κορωνοϊο. Είναι κρίμα να βλέπουμε σωματεία να μην θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με τη λογική να μην δουλέψουν τους μήνες τους οποίους θα πρέπει να πληρώσουν. Βλέπουμε σωματεία που χρωστούν στους παίκτες τους από τον Γενάρη ή από τον Δεκέμβρη ξαφνικά να λέμε δεν θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τώρα που τα βλέπουμε από πιο μέσα είναι εντελώς εξόφθαλμα».

Για τη θέση της Ομόνοιας 1948: «Εμείς πραγματικά ακόμη και αν ανεβούμε κατηγορία χωρίς να παιχτούν τα παιχνίδια και να πάρουμε το πρωτάθλημα έτσι, παρά το γεγονός ότι είμαστε εννέα βαθμούς μπροστά και ξέρουμε ότι το δικαιούμαστε και δεν θα το αμφισβητήσει κανένας, εμείς πραγματικά αυτές οι μέρες και αυτός ο καιρός θα ήταν συνεχής γιορτή. Θα είχαμε γιορτάσει την άνοδό μας στην τρίτη κατηγορία. Είναι διαφορετική η χαρά να το κερδίσεις στο γήπεδο».

The post Ευσταθίου: «Είδα κινήσεις από ΑΕΛ και άλλες ομάδες…» – Τι είπε εάν έχει ομάδες που προπονούνται και για αυτές που χρωστούν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top