Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας Ζώων: Σφάζονται ήδη ζώα χωρίς αναισθητοποίηση

Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας Ζώων: Σφάζονται ήδη ζώα χωρίς αναισθητοποίηση

Σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες γίνεται ήδη σφαγή ζώων χωρίς να προηγηθεί η αναισθητοποίησή τους στην Κύπρο, αναφέρεται η Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας Ζώων με ανακοίνωσή της στην οποία σημειώνει ότι «παρακολουθούμε την κατάσταση και αισθανόμαστε δυστυχώς, αδύναμοι να βοηθήσουμε».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ακούγονται αυτές τις μέρες φωνές διαμαρτυρίας για τον τρόπο σφαγής ζώων χωρίς να προηγηθεί η αναισθητοποίηση τους».  Δυστυχώς, προστίθεται, «τα συμφέροντα των ανθρώπων, καλύπτουν τις συνειδήσεις και τα πιστεύω τους». Εκφράζεται επίσης η θέση ότι «επιπτώσεις, όμως, θα υπάρξουν και στον ανθρώπινο οργανισμό που θα καταναλώσει το κρέας τους».
 
Σύμφωνα με την Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας Ζώων «εγκυρότατες πληροφορίες μας λένε πως σφαγή ζώων χωρίς να προηγηθεί η αναισθητοποίηση τους γίνεται ήδη στα σφαγεία κυρίως όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση».  Υποστηρίζει επίσης ότι «εντελώς ανεξέλεγκτη και παράνομη είναι και η σφαγή κυρίως νεαρών ζώων στις μάντρες». «Παρακολουθούμε την κατάσταση και αισθανόμαστε δυστυχώς, αδύναμοι να βοηθήσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει η Πρόεδρος της οργάνωσης Τούλα Πογιατζή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE