ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρατάει το «αστέρι» της η Ρόμα!

Κρατάει το «αστέρι» της η Ρόμα!

Η Ρόμα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ζανιόλο…. με σαφώς βελτιωμένους οικονομικούς όρους!

Σίγουρα μετά τις αποχωρήσεις του Τότι και του Ντε Ρόσι η Ρόμα έχασε δύο ποδοσφαιριστές σύμβολα για τον σύλλογο. Πλέον οι «τζιαλορόσι» προσπαθούν να βρουν τον διάδοχο των προαναφερθέντων. Έναν Ιταλό δηλαδή που θα γίνει ο ηγέτης του συλλόγουςκαι μάλλον τον έχουν ήδη βρει. Το όνομα αυτού, Νικολό Ζανιόλο!

Ο νεαρός άσος των Ρωμαίων θεωρείται ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ιταλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Ο 20χρονος βρίσκεται από το 2018 στην Ρόμα και ήδη έχει αγαπηθεί από όλους. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Ζανιόλο, ωστόσο τον Ιανουάριο τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ρόμα θέλουν να κρατήσουν τον Ιταλό στο Ολίμπικο και είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Ο Ζανιόλο έχει συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο οι Ρωμαίοι ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη προσφορά.

Με το υπάρχον συμβόλαιο ο Ιταλός αμείβεται με 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η Ρόμα όμως ετοιμάζει νέα πρόταση για επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2026 και διπλάσιες ετήσιες απολαβές, δηλαδή 3εκατ. ευρώ!

Τα ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το deal θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αυτό θα σβήσει τα όνειρα των υπόλοιπων ομάδων της Ιταλίας που έκαναν σχέδια για την απόκτηση του…

Πηγή: Sportsking.gr

The post Κρατάει το «αστέρι» της η Ρόμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top