ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηλία: «Ακούνε Ομόνοια και φοβούνται – Ήταν λάθος μου που πήγα στην ΑΕΛ, γιατί…»

Ηλία: «Ακούνε Ομόνοια και φοβούνται – Ήταν λάθος μου που πήγα στην ΑΕΛ, γιατί…»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (15/04) ο Κύπριος επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο και στο ποδόσφαιρο μας γενικότερα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το φετινό πρωτάθλημα, την πρώην ομάδα του την ΑΕΛ, τον Εθνικό και άλλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν προπονείται αυτή την περίοδο: «Ασχολούμαστε με λίγο τρέξιμο έξω από το σπίτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό».

Για την πορεία του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα και ποιο ήταν το καλύτερο του παιχνίδι: «Θεωρώ ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από τις έξι του Β΄ γκρουπ. Μπορούμε για την παραμονή, η οποία θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Παρόλο που σκόραρα με την Ανόρθωση δύο γκολ, το καλύτερο μου ματς ήταν αυτό κόντρα στην Ένωση».

Για τη μάχη του τίτλου: «Η Ομόνοια έχει την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Είναι πιο ομάδα η Ομόνοια, έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Ακούς Ομόνοια και φοβούνται οι αντίπαλοι, δεν είναι όπως παλαιότερα που η ομάδα είχε πολλά προβλήματα».

Για την πρώην ομάδα του την ΑΕΛ: «Ήταν λάθος μου που πήγα στην ΑΕΛ, επειδή δεν ήμουν έτοιμος. Έπρεπε να περιμένω ακόμη λίγο και μετά να ενταχθώ σε μεγάλη ομάδα».

Για τον προπονητή του Εθνικού: «Με τον Γιώτη Εγκωμίτη παίζαμε πάρα πολύ καλά, δημιουργούσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ο κ. Κλάφουριτς έβαλε τη δική φιλοσοφία, διαφορετική νοοτροπία και καταφέραμε και εξασφαλίσαμε κάποιους βαθμούς».

The post Ηλία: «Ακούνε Ομόνοια και φοβούνται – Ήταν λάθος μου που πήγα στην ΑΕΛ, γιατί…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top