ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριακό πρωτάθλημα… σαν να λέμε Τσάμπιονς Λιγκ (!) και το σενάριο που «τρομάζει» και ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ

Κυπριακό πρωτάθλημα… σαν να λέμε Τσάμπιονς Λιγκ (!) και το σενάριο που «τρομάζει» και ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΟΠ άρχισε ήδη να ετοιμάζει πλάνο που αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι πανέτοιμη όταν και αν δοθεί το πράσινο φως από την Κυβέρνηση, αρχικά για επιστροφή στις προπονήσεις και στη συνέχεια, για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Το πλάνο αυτό σχετίζεται με τις ώρες ορισμού των αγώνων, έχοντας ως δεδομένο ότι θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, για λόγους προστασίας του κόσμου από τον κορωνοϊό.

Η ΚΟΠ, λαμβάνοντας (κυρίως) υπόψη ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού που οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές, απέστειλε επιστολή στις Αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί αν είναι εφικτό να γίνει αστυνόμευση αγώνων αργά το βράδυ (στις 21:00, αλλά ακόμα και στις 22:00 στα πρότυπα του… Τσάμπιονς Λιγκ).

Προφανώς, για να ζητήσει επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα η ΚΟΠ, δεν θα υπάρχει κανένα θέμα/πρόβλημα με τα συνδρομητικά κανάλια για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων σε τέτοιες ώρες…

Η Αστυνομία πάντως, δεν δείχνει αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, άλλωστε τα ματς θα διεξάγονται χωρίς κόσμο και δεν θα υπάρχει οποιοδήποτε κίνδυνος για επεισόδια.

Το σενάριο όμως που… “τρομάζει” αλλά και ξενερώνει, αφορά την επόμενη σεζόν (2020-2021)!

Ήδη, σε κάποιες χώρες, μία από αυτές είναι η Ελλάδα, συζητείται δειλά-δειλά το ενδεχόμενο να διεξαχθούν ΟΛΟΙ οι αγώνες “κεκλεισμένων των θυρών” για τους… γνωστούς λόγους προστασίας του κόσμου από την πανδημία του κορωνοϊού!

Η εν πάσει περιπτώσει, να ξεκινήσει η νέα περίοδος χωρίς θεατές στα παιχνίδια και ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί, να υπάρξει “παράθυρο” για αλλαγή της συγκεκριμένης απόφασης!

Ένα μέτρο που “τρομάζει” και ξενερώνει μόνο και μόνο ως… σκέψη, πόσο μάλλον να πάρει “σάρκα και οστά”. Ελπίζουμε τουλάχιστον η ΚΟΠ να μην κάνει τέτοιες σκέψεις, γιατί αυτό που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια με την αποχή των οπαδών και τα σχεδόν άδεια γήπεδα λόγω της κάρτας φιλάθλου, θα μας φαίνεται ποδοσφαιρικός “παράδεισος”…

The post Κυπριακό πρωτάθλημα… σαν να λέμε Τσάμπιονς Λιγκ (!) και το σενάριο που «τρομάζει» και ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top