ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «σοφότερος» από το πέρασμα του στην ΑΕΛ Μάριος Ηλία και η ομάδα που έχρισε ως ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο!

Ο «σοφότερος» από το πέρασμα του στην ΑΕΛ Μάριος Ηλία και η ομάδα που έχρισε ως ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο!

Μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι δηλώσεις που έκανε χθες (15/04) στον Super Sport FM ο Κύπριος επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλία: «Ακούνε Ομόνοια και φοβούνται – Ήταν λάθος μου που πήγα στην ΑΕΛ, γιατί…»

Διαπιστώσαμε ότι η παρουσία του στην ΑΕΛ τον έκανε «σοφότερο» όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αφού πλέον θα… «ζυγίζει» καλά όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όποτε κι αν έρθει αυτή η στιγμή για το επόμενο βήμα.

Κι αυτό γιατί παραδέχθηκε ευθέως πως ήταν λανθασμένη και βεβιασμένη η απόφαση του να πάει στην ΑΕΛ, όχι επειδή δεν τον κάλυπτε από πλευράς φιλοδοξιών ή Λεμεσιανή ομάδα, αλλά επειδή δεν ήταν αγωνιστικά (ή και ψυχολογικά) έτοιμος για το μεγάλο βήμα μόλις στα 20 του χρόνια.

Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Έπρεπε να περιμένω ακόμη λίγο και μετά να ενταχθώ σε μεγάλη ομάδα». Μία δήλωση που… λέει πολλά και δείχνει ότι η απόφαση που πήρε το 2016, ήταν περισσότερο από νεανικό ενθουσιασμό παρά με τη φωνή της λογικής.

Από εκεί και πέρα, ο 23χρονος (19/05/1996) άσος, έχρισε εμμέσως πλην σαφώς, φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την Ομόνοια.

Πως αλλιώς μπορεί να επεξηγηθεί ή να ερμηνευθεί η εξής δήλωση του;

«Η Ομόνοια έχει την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Είναι πιο ομάδα η Ομόνοια, έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Ακούς Ομόνοια και φοβούνται οι αντίπαλοι»…

Γ.Ι.

The post Ο «σοφότερος» από το πέρασμα του στην ΑΕΛ Μάριος Ηλία και η ομάδα που έχρισε ως ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top