ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελειώνει το συμβόλαιο του και δήλωσε «Θέλουν να πάρουν μεταγραφή σε μία καλύτερη ομάδα» – Τι είπε για τον πρόεδρο

Τελειώνει το συμβόλαιο του και δήλωσε «Θέλουν να πάρουν μεταγραφή σε μία καλύτερη ομάδα» – Τι είπε για τον πρόεδρο

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Σωτήρης Φοινίρης, μίλησε την Πέμπτη (23-04-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το πως περνάει τον χρόνο του ελέω της πανδημίας κορωνοϊού: «Είμαστε σπίτι, όπως όλοι. Είναι μία δύσκολη κατάσταση την οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Προσπαθούμε να κρατηθούμε στην καλύτερη φυσική κατάσταση, με αυτά που έχουμε στο σπίτι. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που μας έχουν δώσει οι γυμναστές μας».

Για την παρουσία του στον Εθνικό την τελευταία διετία που είναι η πρώτη του ομάδα στην Α’ κατηγορία: «Με βρίσκει πολύ ενθουσιασμένο η παρουσία μου στον Εθνικό. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θα προσπαθήσω να μείνω στην ομάδα. Το συμβόλαιο που έχω με την ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι».

Για το ότι ο Εθνικός πήρε αρκετούς βαθμούς από ομάδες του α’ γκρουπ:
«Προσπαθήσαμε παλέψαμε και αυτή ήταν η επιβράβευση μας σε αυτά τα παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε με ομάδες που έχουμε τον ίδιο στόχο. Να επαναρχίσει με το καλό το πρωτάθλημα και να πάρουμε και εκεί αποτελέσματα. Είναι άλλωστε αρκετοί βαθμοί διαθέσιμοι. Ουσιαστικά κινδυνεύουμε όλοι για υποβιβασμό βλέποντας την βαθμολογία. Η Πάφος έχει μία σταθερή άνοδο και ίσως να εξαιρείται. Από τον Ολυμπιακό και κάτω πιστεύω θα γίνει καλή μάχη για την παραμονή».

Για το ενδεχόμενο επανέναρξης, πως περιμένει το πρωτάθλημα: «Δεν θα είναι το ίδιο. Δεν θα ισχύουν τα δεδομένα που είχαμε προηγουμένως. Πιστεύω θα είναι ένα νέο πρωτάθλημα αν ξεκινήσει ξανά».

Για την απόφαση του Κίκη Φιλίππου στην αρχή της σεζόν να βασιστεί στον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Ο πρόεδρος το είπε και το έκανε. Είναι τιμή της ομάδας να το κάνει αυτό και βλέπουμε πόσοι Κύπριοι παίζουν».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Εθνικό: «Όλοι στον Εθνικό θέλουν να πάρουν μεταγραφή σε μία καλύτερη ομάδα και υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι καλό αυτό και βοηθάει την ομάδα».

Για το αν θα παραμείνει στον Εθνικό: «Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου και εννοείται ότι θα μιλήσω με τον Εθνικό πρώτα. Είμαι ευχαριστημένος με όλους στην ομάδα. Είναι οικογένεια ο Εθνικός, επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά ακόμη και τώρα. Μακάρι να τα βρούμε και να μείνω στην ομάδα».

The post Τελειώνει το συμβόλαιο του και δήλωσε «Θέλουν να πάρουν μεταγραφή σε μία καλύτερη ομάδα» – Τι είπε για τον πρόεδρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top