ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ: Η άποψη του για Ανόρθωση και Ομόνοια – Το πιο… δίκαιο για το φετινό πρωτάθλημα

ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ: Η άποψη του για Ανόρθωση και Ομόνοια – Το πιο… δίκαιο για το φετινό πρωτάθλημα

Ο Κύπριος προπονητής, Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για τις εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Εγκωμίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Ομόνοια και Ανόρθωση ενώ εξέφρασε και την άποψη του για το πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά και το σενάριο διακοπής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Είναι αλήθεια αυτό. Έχουν ανεβάσει απόδοση η Ανόρθωση και η Ομόνοια που τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν. ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ δεν είναι τόσο καλές ομάδες, όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Ποια ομάδα σε εντυπωσίασε μέχρι στιγμής; «Η Ανόρθωση είχε μια σταθερότητα, εκτός τον τελευταίο μήνα. Το ίδιο και η Ομόνοια, που σε κάποια παιχνίδια έπαιξε πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτές οι δύο ομάδες διανύουν πολύ καλή χρονιά».

Για την επόμενη μέρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Το πιο σωστό για όλους είναι, αν μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, ελπίζω να ληφθούν οι πιο σωστές αποφάσεις για το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια».

Πότε πιστεύεις ότι πρέπει να επαναρχίσει το πρωτάθλημα για να προλάβουμε τα χρονοδιαγράμματα; «Οι παίκτες έμειναν αρκετό καιρό και αυτό είναι δύσκολο. Θα χρειαστούν κάποιο διάστημα για την προετοιμασία. Θα ακολουθήσουν συνεχόμενα παιχνίδια σε καλοκαιρινούς μήνες και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες. Άμα είναι να τους κρούσουμε, τι να το κάνουμε»;

Για το ότι έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το διάστημα της αποχής: «Χρειάζεται συνεργασία όλων των αρμοδίων για να έχουμε έτοιμους τους ποδοσφαιριστές για τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια».

Για το ότι δεν θα παρέχεται ούτε η δυνατότητα για φιλικούς αγώνες: «Θα είναι πολύ δύσκολο. Τα προγράμματα που κάνουν στο σπίτι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Μια καλή προετοιμασία τριών βδομάδων, θα μπορέσει να τους βοηθήσει για να ανταπεξέλθουν στα 9 παιχνίδια».

Ποιο θα είναι το πιο δίκαιο για το φετινό μας πρωτάθλημα; «Ελπίζουμε να μην σταματήσει το πρωτάθλημα. Όλοι ευελπιστούμε να βρεθεί το καλύτερο και ο καθένας να πάρει αυτό που του αξίζει».

The post ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ: Η άποψη του για Ανόρθωση και Ομόνοια – Το πιο… δίκαιο για το φετινό πρωτάθλημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top